Lifestyle

Show je kamer: Anne-Sophie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Anne-Sophie.

Anne-Sophie is zeventien jaar oud en heeft net haar havo-diploma gehaald. Nu kan ze nog even genieten van haar zomer in Nederland, want vanaf volgend schooljaar gaat ze negen maanden lang naar een high school in Amerika. Binnenkort vertrekt ze al naar Texas en daar heeft ze onwijs veel zin in!

Een paar jaar geleden hebben de ouders van Anne-Sophie het hele huis verbouwd en werd haar kamer een stukje groter. Daar is ze heel blij mee! Ze is toen samen met een vriendin verf gaan uitzoeken en heeft haar eigen muur geverfd en een tweepersoonsbed gekregen. Ze houdt van neutrale kleuren, zoals je heel goed kunt zien in haar kamer.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Anne-Sophie?

Door Eline