Lifestyle

Show je kamer: Sofie

In de rubriek ‘’Show je kamer’’ mogen we elke week stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Sofie.

Sofie is twintig jaar oud en komt uit Breda. Ze is inmiddels alweer derdejaars student International Lifestyle Studies en heeft een eigen lifestyle blog genaamd Soophisticated. Ze houdt van DIY-en, zo probeert ze het mooiste resultaat te behalen voor een laag prijskaartje. (Bijna) alles valt zelf te maken en het geeft 100x meer voldoening als er iets ontstaat wat door je eigen handen is gemaakt. (Zie haar steigerhouten bed & schilderij -beiden door haar vader gemaakt-, haar zelfgemaakte takkledingrek, lamp, vintage koffers & wijnflessen witgeschilderd)

Haar inspiratie haalt ze uit van alles: van andere blogs, tot tijdschriften, tot binnenkijken bij huizen op de fiets en alledaagse kleine dingen om haar heen. Ze heeft niet veel nodig en haar handen gaan weer kriebelen om aan de slag te gaan.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door Eline