Lifestyle

Show je kamer: Lotte

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Lotte.

Lotte heeft een kleine en knusse kamer. Ze wilde heel graag de grote kamer, maar die heeft haar zus gekregen. Omdat ze tijdens het opknappen van haar kamer helemaal fan was van de kleur blauw, heeft ze de muur blauw gemaakt. Ze heeft er nu een beetje spijt van, want haar stijl is veranderd. Ze wil heel graag dat deze muur weer wit wordt, dat past beter bij haar roze spulletjes.

Haar inspiratie haalt ze uit bladen en internet. Sites zoals Girlscene (yay!) en Polyvore geven haar inspiratie en zin om haar kamer op te pimpen, DIY’en vindt ze ook leuk. Ze shopt bij kringloopwinkels of rommelmartken, op zoek naar vintage meubels. De rest van de meubels komen van Ikea.

lotte's kamer

lotte's kamer

lotte's kamer

lotte's kamer

lotte's kamer

lotte's kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Lotte?

Door: Jitske