Lifestyle

Show je kamer: Eliza

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Eliza.

Eliza is 17 jaar en woont in West-Friesland. Show je kamer is haar favoriete rubriek en nu -ze haar kamer net veranderd heeft- werd het eens tijd dat Eliza ook eens haar kamer showt. Ze woont nog bij haar ouders en heeft een eigen verdieping, inclusief badkamer!! Helemaal luxe dus, zo’n eigen appartementje. Haar kamer staat vol met Pip Studio en Blond Amsterdam, ook gebruikt ze kleding als kamer accessoires, omdat ze ontzettend veel van mode houd.

Om haar kamer rustig te houden heeft ze voor witte meubels gekozen. Uiteindelijk werd het een vrolijk en girly geheel. Helaas woont ze er nog maar een jaartje, want ze gaat volgend jaar op kamers. Spannend!

eliza's kamer

eliza's kamer

eliza's kamer

eliza's kamer

eliza's kamer

eliza's kamer

eliza's kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Eliza?

Door: Jitske