Lifestyle

Show je kamer: Tamar

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Tamar.

Hoi! Mijn naam is Tamar, 19 jaar en ben nu een eerstejaars student. Ik woon nog thuis en ondanks dat ik wel op zoek ben naar een nieuwe kamer, vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg om nog even hier te blijven.

De ene muur is in barokstijl, met allerlei verschillende roze details. De andere twee muren zijn iets rustiger, met een rozen patroontje. De rest van mijn kamer is hier een beetje op afgestemd, alle meubels zijn wit (mijn bed, kast, nachtkastje, bureau en schoenenkastje) en ik heb een paar roze accessoires. ‘Eigenlijk mag het allemaal iets minder roze’ denk ik af en toe, haha.

erste spitzen aan de muur gehangen, heb ik persoonlijke foto's in lijstjes en uiteraard heb ik mijn favoriete boeken op mijn planken staan: de Harry Potter series en de Hongerspelen trilogie!

de kamer van tamar

De stijl van mijn kamer komt niet echt overeen met mijn kledingstijl moet ik zeggen. Hoewel ik wel veel lichte kledingstukken heb, ben ik (absoluut) niet iemand die alleen in roze en wit loopt. 

show je kamer tamar

show je kamer tamar

Mijn spiegel is een simpele witte spiegel van Xenos, maar ik heb hem leuker gemaakt door er een bloementakje van de Action bovenop te bevestigen; daar hang ik dan weer mijn kettingen op. Dit vind ik zelf een heel leuk sprookjeseffect geven. Ook heb ik een groot elastiek bevestigd tussen twee plankdragers en hieraan hangen al mijn oorbellen. Heel simpel om zelf te doen dus!

erste spitzen aan de muur gehangen, heb ik persoonlijke foto's in lijstjes en uiteraard heb ik mijn favoriete boeken op mijn planken staan: de Harry Potter series en de Hongerspelen trilogie!

Als je goed kijkt zie je van al mijn hobby’s wel wat terugkomen in mijn kamer; tekenen, fotografie, dansen plus hier en daar wat dingen van films en series die ik volg. Zo heb ik mijn eerste spitzen aan de muur gehangen, heb ik persoonlijke foto’s in lijstjes en uiteraard heb ik mijn favoriete boeken op mijn planken staan: de Harry Potter series en de Hongerspelen trilogie!

kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Jitske