Lifestyle

Show je kamer: Aimee

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Aimee.

Hoi, ik ben Aimee, ik ben 16 jaar en zit in VWO 5. Mijn hobby’s zijn winkelen, uit eten gaan, reizen, lezen, films kijken, met vriendinnen afspreken en tennissen. Ik heb ook een blog waar ik druk mee bezig ben. Ik vind de show-je-kamer rubriek altijd superleuk en nu mijn kamer een paar maanden geleden een hele grote metamorfose heeft ondergaan, leek het me wel leuk om ook maar een paar foto’s van mijn kamer in te sturen!

Mijn kamer is 3 bij 5 meter, dus er is genoeg ruimte om al mijn spulletjes kwijt te kunnen. Vroeger had ik een hele meisjesachtige en vooral drukke kamer met veel roze. Roze muren, roze tapijt, roze kaptafel, alles eigenlijk! Heel leuk voor iemand van 10, maar niet voor iemand van 16. Dus toen ik vorig jaar mijn Sweet Sixteen feestje had gehad, was het tijd voor een heuse metamorfose. Mijn doel was om een rustig en meer volwassen kamer te creëren, zonder dat het saai en onpersoonlijk werd.

Tijdens het renoveren van mijn kamer heb ik gekozen voor gebroken witte muren en een houten vloer voor een klassieke uitstraling. Ik denk dat je nooit mis kan gaan met deze combinatie, want het past bij elke leeftijd en ik denk ook niet dat het gaat vervelen. Ik ben wel iemand die van warme kleuren houdt en dan vooral rood. Die kleur heb ik daarom ook veel terug laten komen in de inrichting.

Ik kijk vaak op blogs voor inspiratie en af en toe kom ik hele leuke ideeën tegen. Ik heb bijvoorbeeld een oude letterbak (ooit gekocht op een rommelmarkt) wit geverfd en opgehangen als opslagplek voor mijn nagellakken. Dit idee had ik gezien op een Deense blog.

kamer

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Emma