Lifestyle

Show je kamer: Kelly

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Kelly.

Ik ben Kelly, 21 jaar en net verhuisd. Het huis stond al vier jaar te koop waardoor mijn kamer rustig moest blijven en ik niks mocht schilderen of ophangen. Ik kon echt niet wachten tot ik eindelijk aan de slag kon in mijn nieuwe kamer! Voornamelijk heb ik alles zelf gedaan: alles in elkaar gezet, ophangen en gemonteerd. Klaar om jullie mijn nieuwe kamer te laten zien!

Ik ben erg creatief maar ook een enorme perfectionist. Je ziet een rustige kamer, maar wel met de juiste details die het tot mijn kamer maken. Mijn spullen komen voornamelijk bij van Intratuin, Marskramer, Leen Bakker en allerlei markten.

show je kamer

show je kamer
Dit was een van de eerste foto’s van mijn kamer. Inmiddels hangt de nieuwe tv, klok en is het kastje naast mijn bed beschilderd.

show je kamer
Dit zijn de woorden die ik op mijn bijzettafeltje heb geschilderd. Ik heb geen geheimen in mijn kamer en mijn lades ook niet.

show je kamer
De Riverdale kaarsen standaarden en kaarsen ben ik heel blij mee en ook Countryfield is hier en daar terug te vinden in m’n kamer. Op het schilderijtje staat een illustratie die ik zelf heb gemaakt.

Deze spiegel kwam ik tegen bij de Interatuin net als velen andere dingen die in mijn kamer staan. Helaas was hij te rood en gelig van kleur en heb hem toen wit gespoten en bewerkt met latex om het oude effect te behouden.
Deze spiegel kwam ik tegen bij Intratuin, net als vele andere dingen die in mijn kamer staan. Helaas was hij te rood en gelig van kleur. Ik heb hem toen wit gespoten en bewerkt met latex om het oude effect te behouden.

show je kamer

show je kamer
Deze kast was ooit een oude boekenkast die ik volledig geschuurd en geverfd heb.

show je kamer

show je kamer
Hier zijn mijn lijstjes nog eens goed te zien. Het is een andere manier om mezelf te laten zien en deze kamer op een andere wijze van mezelf te maken. 

show je kamer
Dit zit achter de deur. Ik ben gek op vogels, heb er tattoos van, en heb ze daarom ook met de hand op de muur geschilderd. 

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Jitske