Lifestyle

Show je kamer: Jennie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Jennie.

“Mijn naam is Jennie, ik ben 18 jaar en blogger van Jennie from the blog. Sinds kort woon ik in mijn nieuwe studentenkamer in Rotterdam en wil deze graag aan jullie laten zien! Ik woon hier nu zo’n drie maanden voor mijn studie Communication & Multimedia Design aan de hogeschool. Ik vond deze kamer op Kamernet en meldde mij aan voor de hospiteeravond. Gelukkig werd ik uitgekozen, want ik ben er echt ontzettend blij mee! Het is lekker ruim (ongeveer 25 vierkante meter), het plafond is erg hoog en de kamer heeft mooie versieringen. Ik woon lekker dichtbij de stad, het station en school, en ik heb ook nog eens drie super gezellige huisgenootjes!

Ik heb besloten om behoorlijk te investeren in mijn kamer, omdat ik het toch wel belangrijk vind om een kamer te hebben waar ik mij in thuis voel. Ik woon hier de komende vier jaar en dan wil ik me wel fijn voelen op mijn eigen plek. Overigens ben ik ook maar gewoon een arme student hoor, de inrichting heb ik betaald met het geld dat ik bij een spelshow gewonnen heb. Daar heb ik erg veel geluk mee gehad!

Ik heb voor mijn inrichting gekozen voor witte meubels, omdat ik dat altijd al graag wilde. Het maakt de kamer lekker licht en het oogt wat groter. Een muur heb ik perzikkleurig geverfd om het toch nog wat kleur te geven. Verder ben ik mijn grote witte kast aan het vullen met leuke spulletjes die ik de komende jaren verzamel. Ik heb nog een groot leeg wit vlak boven mijn bank en daar wil ik graag een grote wereldkaart hangen. Ik ben daarvoor op zoek naar de perfecte kaart en ik wil foto’s hangen bij de plekken die ik bezocht heb, of vlaggetjes of zoiets! Hier zijn de foto’s van mijn kamer:

Show je kamer: Jennie
Deze eettafelset heb ik van iemand overgenomen op Marktplaats. Ik gebruik hem als eettafel, maar ook als bureau om aan te leren en te bloggen.

Show je kamer: Jennie
Mijn kledingrek valt meteen op in mijn kamer, het geeft ook een bepaalde sfeer aan de kamer zelf.

Show je kamer: Jennie
Dit is mijn grote witte kast waarin ik spulletjes ga zetten die ik de komende jaren ga verzamelen bij bijvoorbeeld kringloopwinkels. Laatst vond ik in de kringloopwinkel een roze boek met mijn naam als titel. Die heb ik gekocht en in de kast gezet. Erg toevallig dat het boek ‘Jennie’ heet, want normaal gesproken kom ik alleen maar ‘Jenny’s’ tegen!

Show je kamer: Jennie
Op deze foto zie je het uitzicht vanaf mijn bed.

Show je kamer: Jennie
Dit is mijn plafond. Het is behoorlijk hoog en heeft erg mooie details!

Show je kamer: Jennie
Helaas is er in mijn kamer alleen plaats voor een eenpersoonsbed, maar dit leuke detail (een soort bedstee) maakt dat minder erg! Als je de ruimte in gaat staat er links ook nog een kledingkast.

Show je kamer: Jennie
Op deze foto zie je mij en twee van mijn huisgenootjes. Ik sta rechts en mijn huisgenootjes Puck en Lette zie je links. We hebben nog een huisgenootje, Samantha, maar we hebben helaas nog geen foto met z’n viertjes. We eten vaak samen en we gaan af en toe samen uit. Als je gaat studeren wil ik je echt aanraden om met een aantal meiden samen te gaan wonen! Je zit dan tenminste niet zo alleen en je hebt altijd iemand om even mee te kletsen of gezellig mee te eten."

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van mijn kamer?

Door: Jennie