Lifestyle

Show je kamer: Eline

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Eline.

Hoi! Mijn naam is Eline en ben 17 jaar oud. Mijn hobbies zijn winkelen en veel sporten. Ik woon nog thuis bij mijn ouders. Ik verander mijn kamer vaak door nieuwe spullen te kopen. Veel meubels in mijn kamer zijn vintage; zoals het blauwe kastje, mijn bureau en mijn bed. Mijn bed is zelfs het trouwbed van mijn overgrootouders. Het is ook met de handgemaakt. Ik wil uiteindelijk alles in mijn kamer zoveel mogelijk wit hebben, dus ik moet nog veel verven. Tot slot ben ik het meest trots op dat mijn kamer welgeteld twee balkons heeft, super fijn in de zomer!

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?