Lifestyle

Show je kamer: Marisa

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de studentenkamer van Marisa.

“Hoi Hoi! Mijn naam is Marisa en ben momenteel 21 jaar. Ik studeer rechten op de Hogeschool in Holland in Rotterdam. Met mijn ouders heb ik altijd in Hellevoetsluis gewoond, maar ik woon sinds twee jaar op kamers op de Meent in Rotterdam. Dat is echt een geweldige plek om te wonen! Ik zou deze stad daarom ook nooit meer willen verlaten! Het is een perfecte locatie zeker met uitgaan. Ik woon hier samen met twee andere meisjes die ook studeren en dat is erg gezellig.

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer
Aangezien ik een druk en hectisch meidenleven leid heb ik gekozen voor een rustige kamer (qua kleur). Vandaar de lichtbruine en witte muren. De Boeddha staat voor geluk in mijn kamer. Mijn bed komt bij de Ikea vandaan, mijn hoeslakens ook.

show je kamer
Ook mijn bank komt bij de Ikea vandaan en de kussentjes die erop liggen bij de Leen Bakker. Ik ben echt gek op wit, vandaar dat alles bijna wit is.

show je kamer

show je kamer
Mijn bureau is van Victoria’s Seassons en alle accessoires die ik in mijn kamer heb zijn van Riviera Maison.

show je kamer
Ik ben echt een make-up freak! Gelukkig werk ik als bijbaan bij Douglas vandaar mijn geweldige collectie Chanel glossjes en make-up, etc. Hihi!

foxy
Meet Foxy! Mijn lieve chihuahua van 4 jaar oud. Het mandje waar hij op ligt heb ik zelf gemaakt met mijn vriend. Ik heb er wat leuke kussens van de Leen Bakker erop gegooid en voilà! 

show je kamer
Kortom Ikea en Leen Bakker with a little touch of Riviera Maison room…"

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Marisa

Must reads 👀