Lifestyle

Show je kamer: Manouk

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Manouk.

”Ik ben Manouk en ben 14 jaar. Ik wil graag in deze rubriek staan omdat ik Girlscene een leuke site vind en ik trots ben op het eindresultaat van mijn kamer! In de eerste klas van de middelbare school had ik mijn oude kamer helemaal verbouwd. Het was helemaal roze, maar daar was ik snel op uitgekeken. Gelukkig mocht ik mijn kamer nog een keer veranderen omdat we gingen verhuizen.

Omdat de verhuizing nog lang duurde, had ik veel tijd om alle spullen uit te zoeken. Over het behang heb ik het langst gedaan; blauw, paars en Pip behang. Maar toen ik een keer mee was met mijn ouders naar de Praxis vond ik het witte en zilveren behang. Mijn meubels komen van Ikea. De favoriete plek van mijn kamer is mijn stoel. Vanaf daar kijk ik veel tv. Mijn stylingtip is dat je veel tijd moet nemen om alles uit te zoeken.”

kamer

kamer

kamer

kamer

kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Manouk