Fashion

From Trash to Treasure

Fashionscene.nl helpt je uit de fashionbrand! In de nieuwe rubriek ‘From Trash to Treasure’ maakt onze modezus Fashionscene van een miskoop een absolute wannahave. Items die normaal in je kast blijven hangen, steken zij in een nieuw mödisch jasje!

from trash to treasure

Zo stuurde Fleur haar lakpumps met roze plateau en paarse hak op voor de broodnodige combineertips. Fleur: "Beautiful black met kleurrijke bewerkingen. Roze en paars! Die moest ik hebben." Maar eenmaal in haar bezit bleken deze glimmende eyecatchers toch lastiger te combineren dan ze dacht. "Je look wordt zo snel spicy, doordat de pumps een laklaag hebben." Fashionscene stelde drie looks samen, waarin de lakpumps eindelijk hun moment krijgen om te shinen.

Niet alleen Fleur maar ook Vera stuurde enthousiast een foto van haar grijze kokerrok op in ruil voor brand new stylingtips. Ze had geen idee heeft hoe ze deze moest stylen. De rok bleef daarom in de kast hangen en dat was natuurlijk zonde. Vera: "Ik heb hem misschien twee keer gedragen en áls ik hem draag, doe ik dat met een zwart blouseje erin." Fashionscene stelde ook voor Vera drie looks samen om te laten zien dat de kokerrok op veel verschillende manieren kan worden gecombineerd!

Wil jij ook van jouw trash een treasure maken? Stuur een catchy foto van jouw miskoop o.v.v. ‘TRASH’ naar INFO@FASHIONSCENE.NL én vertel iets over jouw stijl en budget. En wie weet komt binnenkort jouw misser langs in ‘From Trash to Treasure’ op Fashionscene.nl!

Succes girls!