Fashion

De tas van… Cindy

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Cindy haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Cindy

Wat voor tas is dit?
Dit is mijn favoriete tas! Hij komt van de Zara. Ik heb hem deze winter in de sale gekocht. Ik zocht al erg lang naar een suéde/camel-kleurige tas maar kon ‘m nergens vinden totdat ik deze tas tegenkwam. Toen was ‘ie best wel prijzig dus had ik ‘m maar laten hangen. Twee weken later was ik weer in de Zara en bleek dus dat die tas nog maar de helft van de originele prijs was! 🙂

Heb je veel tassen?
Het valt eigenlijk wel mee. Ik heb gewoon een paar basic tassen waar je makkelijk mee kan combineren. En ik wil liever een kwalitatief betere tas dan 10 minder stevige tassen. Maar met clutches is het een ander verhaal, daar staat thuis een plank vol van.

De tas van... Cindy

De tas van... Cindy

Wat zit er in haar tas? Een Blond Amsterdam agenda, een notitieboekje, een pen, een luchtje van Bruno Banani, een Vitamin E-spray en lipbutter van The Body Shop, Rosebud Salve, suède handschoenen, een klem, kauwgom, een portemonnee, een flesje water, speldjes, een zonnebril, mijn favoriete koekjes (Time Out Speculaas), Labello, Gosh lipgloss, NYX lipstick, John Frieda Frizz Ease Hair Serum, Philips oortjes en tot slot mijn sleutels.

Wat heb je al-tijd bij je?
Als ik een ding op mag noemen dan komt als eerste in mij op: mijn mobiel (hij is helaas net kapot gegaan, dus niet op de foto). Ik blijf daarmee altijd in contact met mijn vrienden en kan het laatste nieuws met hun delen. Maar ook andersom natuurlijk! Ik kan echt niet meer zonder.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar
persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Ik ben best wel een geordend type. Ik denk dat je dat ook wel kunt zien aan de inhoud van mijn tas. Oké, misschien kan ik wel een paar lipproducten uit mijn tas halen. Maar meestal heb ik gewoon dingen mee dat ik nodig heb, of denk nodig te hebben en voor de rest laat ik alles thuis. Tenzij ik haast heb, dan gooi ik echt van alles in mijn tas zonder erbij na te denken. Dan besef ik later pas wat voor ‘troep’ ik allemaal heb meegenomen..De tas van... Cindy

De tas van... Cindy

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Ja, maar dat komt niet vaak voor. Meestal sleep ik overal mijn tas mee naar toe omdat ik er dan mijn portemonnee, mobiel en flesje water in kwijt kan. Als ik mijn tas niet meeneem, dan heeft mijn gezelschap wel een tas bij zich waar ik wel mijn spullen in mag stoppen (hoop ik).

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het
uitgaan, welke dingen kies je dan?
Geld, sleutels en mijn mobiel. Ik denk dat het de drie basis items zijn. Geld om eventuele drankjes te betalen, sleutels spreekt voor zich en mijn mobiel om in contact te blijven. Sommige meiden nemen lipgloss of mascara mee maar ik vind dat helemaal niet nodig. Ik werk nooit mijn make-up bij als ik uitga.


Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Mijn ideale tas heeft iets weg van een Mulberry Bayswater tas en een Hermès Birkin bag. Het moet simpel zijn aan de buitenkant maar het moet functioneel zijn aan de binnenkant met bijvoorbeeld veel zijvakjes en ritsjes. Ook moet er een ingebouwde haak zijn zodat je overal je tas op kan hangen in plaats van neerleggen op de vieze grond.

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De tas van’ naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van ‘De Tas Van…’!