Fashion

De tas van… Tessa

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Tessa haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Tessa

De tas van... Tessa

Wat voor tas is dit?
Dit is mijn lievelingstas van Invito. Ik vind die tassen heel handig en mooi. Ze zijn van goede kwaliteit en het zijn leuke ontwerpen/designs. Thuis heb ik nog vijf andere tassen van Invito liggen.

Heb je veel tassen?
Jazeker. Ik heb echt een tassenverslaving! Ik heb heel veel verschillende kleuren tassen, in het klein en in het groot. Als ik een leuke tas zie in de winkel, dan wil ik die gelijk kopen. Mijn verzameling is inmiddels zo’n 25 tassen groot.

De tas van... Tessa

Wat zit er in haar tas? Een mini laptop, deo 8×4, blackberry, Labello & vaseline, portemonnee, lipgloss, oordopjes, nagellakje, agenda, borstel, spiegeltje, parfum en ik heb altijd iets mee om te drinken.

Wat heb je al-tijd bij je?
Mijn Blackberry en Labello. Ik kan helaas niet meer zonder. Ik ben altijd in de weer met mijn Blackberry en met mijn Labello omdat ik niet tegen droge lippen kan.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar
persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Ik denk wel dat het iets over mij zegt. Waar ik van hou qua spulletjes en wat voor een smaak ik heb. Maar verder kan je niet echt aan mijn tas zien wat mijn karakter is.

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Nee, nooit. Ik neem altijd wel een tas mee. Wanneer ik naar school ga of als ik ga shoppen neem ik een grote tas mee, en een kleintje voor als ik ga stappen. Al is het maar een klein tasje voor mijn Blackberry en portemonnee, die doet ik niet in mijn jaszak.

De tas van... Tessa

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het
uitgaan, welke dingen kies je dan?
Blackberry, lipgloss en mijn portemonnee.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Niet te groot maar wel groot genoeg voor mijn kleine laptop. Met veel zakjes aan de binnenkant voor kleine spulletjes als lipgloss etc. Aan de buitenkant zakken omdat ik dat er leuk uit vind zien. En, mijn ideale tas is bruin van kleur.

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De tas van’ naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van ‘De Tas Van…’!