Fashion

De tas van… Pascalle

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Pascalle haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Pascalle

Wat voor tas is dit?
Deze tas komt is van Invito. Ik had nog een mooie zwarte tas nodig want mijn andere tas was helaas kapot gegaan. Toen ik deze zag twijfelde ik geen moment en rekende hem meteen af bij de kassa. Ik gebruik deze tas als ik naar school ga en niet en niet al te veel boeken mee hoef te nemen. En voor een avondje uit!

Heb je veel tassen?
Dat valt reuze mee, over het algemeen gebruik ik maar 4 tassen. Ik ben best kritisch als het over tassen gaat. Ik heb zelfs een tijdje geleden heel wat tassen weggegooid omdat ik ze kinderachtig en saai vond.

De tas van... Pascalle

Wat heb je al-tijd bij je?
Mijn ‘bib’ tas (bag in bag) Wat nooit in mijn bib tas mag ontbreken is; Mijn mobieltje, portemonnee, een flesje water, wat te eten, mijn agenda, sleutels en een lekker luchtje!

De tas van... Pascalle

Agenda, fototoestel, buspas, kauwgom, een flesje water, appel, los geld, druiven, handcrème, deodorant, tasje voor maandverband, zakdoekjes, parfum, makeup, haarspeldjes, borstel en spiegel in een, nagellakpads, tijdschriften, pen, lippenbalsem, oortjes en tot slot mijn sleutel.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Ik heb mezelf voorgenomen om het wat handiger aan te pakken. Ik ben zo’n type dat zich vaak verslaapt en dan last-minute alles in haar tas gooit en op het moment wanneer ik iets hard nodig heb, erachter kom dat het thuis ligt. Daarom heb ik nu ook een bib tas aangeschaft. Zodat mijn spulletjes op een vaste plek zitten en niet meer eindeloos naar mijn sleutels hoef te graaien. En als ik een andere tas wil gebruiken, hoef ik alleen de bib over te zetten. Ideaal! Het enige nadeel is dat mijn tas wel erg zwaar is. Maar ja, dat krijg je als je veel dingen voor de zekerheid meeneemt.

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Dat komt bijna nooit voor, ik heb er namelijk een hekel aan om alles in mijn zakken te proppen. Dan krijg je twee van die uitpuilende bulten op je heupen. Om dat te voorkomen sleep ik toch altijd maar mijn tas mee. En ik voel me een soort van kaal als ik mijn tas niet bij mij heb. Ik weet ook nooit waar ik anders mijn handen moet laten haha.

De tas van... Pascalle

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het uitgaan, welke dingen kies je dan?
Mijn mobiel, een houder voor mijn pasjes  (pinpas, id-kaart etc.) en mijn sleutels. Mijn mobieltje om vrienden te smsen waar ze nou blijven. Mijn pinpas neem ik mee om in de late uurtjes nog een heerlijk broodje Dürüm döner kan scoren in mijn vaste broodjeszaak. Sleutels neem ik mee want anders kom ik het huis niet in. En als er nog iets heel kleins in kan dan neem ik een parfum tester mee.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Mijn ideale tas heeft niet zo veel poespas. Hij moet gewoon praktisch, stevig en mooi zijn. Ook moet hij genoeg binnenvakken hebben. Ik blijf wel een beetje bij hetzelfde maar daarom vind ik mijn binnentas juist zo handig! Want mijn grootse frustratie was dat alles door elkaar zat en mijn tas totaal niet overzichtelijk was! Ps. ingebouwde lampjes zouden ook super handig zijn!

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De tas van’ naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van ‘De Tas Van…’!