Food

Weight Watchers Online

Als je overgewicht hebt, of je wil wat pondjes kwijtraken, is het vaak niet gemakkelijk om je aan een dieet te houden. Vaak eet je vanalles en heb je geen idee hoeveel calorieën je binnenkrijgt! Om hier bewuster van te worden, en daarmee uiteindelijk ook gezonder, heeft Weight Watchers (jep, dat beroemde ‘dieetplan’) een hele slimme website gemaakt.

Heb je je buik vol crashdiëten en andere onnatuurlijke afvalmethodes? Maar wil je wel wat gezonder leven en/of wat kilootjes kwijt raken…? Dan is het nieuwe, persoonlijke Weight Watchers Online afslankprogramma misschien iets voor jou. Op deze site kun je de Weight Watchers methode volgen en precies bijhouden wat je eet.

Meedoen aan Weight Watchers betekent niet verhongeren of afzien (thank god!), maar het gaat over gezond eten, genieten van lekkere dingen, en vooral bewúst bezig zijn met wat je allemaal eet én beweegt. Ook vind je op de website een heleboel recepten en tips.

Ik volg het Weight Watchers programma nu al een paar weken. Niet om af te vallen, maar wél om wat gezonder om te gaan met eten. Want soms weet ik aan ‘t eind van de dag niet eens meer wat ik allemaal heb gegeten! Ik wilde gewoon wat meer er op gaan letten, vooral omdat ál die vette snacks en zoete tussendoortjes echt niet goed voor je zijn. Je mag ze best af en toe, maar niet de hele tijd door…
En dat vind ik fijn aan dit programma: je kunt precies ingeven wat je eet, en het programma telt ‘hoeveel punten’ deze voedingsmiddelen tellen. Het programma telt alles op en rekent precies uit hoeveel je dan nog mag eten om lekker op gewicht én gezond te blijven!

En wat kost dat dan…? zul je denken. Nou, dat valt best mee! € 59,95 voor de eerste 3 maanden, en daarna € 14,95 voor elke volgende maand. Beter dan al die dure boeken en onmogelijke crashdiëten…