Food

Rosey’s Cupcakes

Wie is er nu niét gek op cupcakes? Ik in ieder geval wel, en ik weet vele meiden met mij. Ik bedoel: dat zoete cakeje, die lekkere toppings (chocola! vanilleglazuur!)… mmmm.

En nu heb ik helemaal heaven on earth gevonden: Rosey’s Cupcakes. Dit bedrijf is van Lisette Kreischer; zij maakt de allerlekkerste cakejes van Nederland. Althans, dat vind ik!

Je kunt de cupcakes Rosey’s Cupcakes gewoon online bestellen, dan worden ze bij je thuis bezorgd! Je kunt ze ook kopen bij de winkel in Heerjansdam, vlak onder Rotterdam. Of bij Ijs en Zopie in Utrecht en Den Bosch.
Enne: ze zijn allemaal biologisch, Fair Trade en vrij van dierlijke ingrediënten. En als je een gluten-, noten-, suiker- of soja-allergie hebt, kun je dat ook doorgeven. En het beste is: alle cupcakes worden nog op ambachtelijke wijze gebakken en met de hand versierd.

Er zijn 18 verschillende smaken met verschillende toppings. Mijn favorieten: Wild Berry Passion (met bosbessen), Choco overdose (met dubbel chocolade), Oh my raspberry goodness (met frambozen) en Snoopy loves peanuts (met pinda en karamel).

Mijn all time favourite cupcake is die met bosbessen, "Wild Berry Passion". Kijk hoe mooi ze zijn!

Ik zou zeggen: heb je zin in cupcakes – of heb je wat te vieren, waar wel wat zoetigheid bij past -, check dan Rosey’s Cupcakes eens!