Fashion

De tas van… Noah

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Noah haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Noah

Wat voor tas is dit?
Ik vind dit een van mijn leukste maar ook handigste tassen, hij is van River Island. De bloemenprint vind ik erg schattig en kan een wat saaiere outfit in een keer leuk maken. De sluitingen lijken 2 lange riemen, maar het zijn gewoon hele makkelijke magneetsluitingen. De tas heeft ook geen rits, je kunt hem heel handig open en dicht ‘klikken’.

Heb je veel tassen?
Ja best wel, alleen deze tas gebruik ik vaak voor school omdat die groot en stevig genoeg is. Natuurlijk heb ik ook een paar tassen, gewoon zwart of bruin, die ik weer kan dragen met wat drukkere kleding.

De tas van... Noah

Wat zit er in haar tas?
Mijn agenda, mobiel, portemonnee, iets te lezen, etui, sleutels, toilettasje met parfum tester/deo/lipgloss/nagelschaartje/handcrème/make-up/spiegeltje, flesje water en iets te eten. Als ik naar school ga, ook mijn schoolboeken.

De tas van... Noah

Wat heb je al-tijd bij je?

Mijn mobieltje en sleutels. Ik vind het fijn als ik bereikbaar ben en zelf kan bellen. Sleutels heb ik nodig om mijn huis binnen te komen, om te fietsen en voor mijn kluisje. Meestal heb ik ook mijn pinpas bij, je weet nooit wanneer je geld nodig hebt.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
De spullen in mijn tas laten wel zien waar ik van hou en wat ik nodig heb, maar voor de rest denk ik niet echt dat spullen veel over je persoonlijkheid kunnen zeggen.

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Bijna nooit, soms als ik denk dat ik niks nodig heb, maar dan neem ik meestal toch mijn mobiel in mijn hand mee en mijn bankpasje/sleutels in mijn zak.

De tas van... Noah

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens hetuitgaan, welke dingen kies je dan?
Mobiel, portemonnee en sleutels. Ik denk dat iedereen deze 3 dingen wel nodig heeft. Het liefst ook parfum of deo, dat is gewoon altijd handig.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Niet te groot, te klein. Een mooie basic kleur met iets aparts, bijvoorbeeld en strik of een patroontje. Natuurlijk veel vakjes om kleine dingen in op te bergen en studs aan de onderkant zodat je de tas gewoon kan neerzetten.

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De tas van’ naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van ‘De Tas Van…’!