Food

Skinny bitch in de kitch

Na het geweldige succes van het eerste boek ‘Skinny bitch’ is er nu een opvolger:‘Skinny Bitch in de Kitch’ van Rory Freedman en Kim Barnouin. In het succesvolle boek staan 75 recepten die je een handje helpen bij het afvallen.

Het boek bevat recepten uit Japan, Mexico, Marocco, het Midden-Oosten, Europa, India en Griekenland. De recepten zijn heerlijk, smaakvol en gemakkelijk te maken. En maak je geen zorgen, de auteurs weten dat geen enkele vrouw op sla kan leven en dat chocolade een primaire levensbehoefte is ๐Ÿ˜‰

Het boek ligt al sinds 2005 in de rekken maar sinds Victoria Beckham ermee werd gespot, verkoopt het als zoete broodjes.

Bewust omgaan met wat je eet en met wat er in je voedsel zit, is een trend. Op kant-en-klaarpizza’s blijkt geen kaas te zitten, in champignonsoep zitten geen champignons en kipfilet bevat vooral water. Het brutale boek Skinny Bitch past precies binnen deze trend. Er is een grote hoeveelheid aan fans, en dat zijn lang niet allemaal diehard veganisten. Maar ook mensen die minimaal een keer per week een vegetarische maaltijd eten, behoren tot de Skinny bitch aanhangers. Voor de echte fans is er zelfs de goed bezochte Skinny bitch-hyve.

Het is boek is in de winkel te koop voor €13,95. En meiden, neem de titel en de inhoud met een korreltje zout. Het is niet tรฉ serieus bedoelt ๐Ÿ™‚

Smakelijk!

door Danique