Food

Lily’s Cupcakes

Cupcake fans opgelet! De supervrolijke cupcakes van het merk Lily’s Cupcakes zijn door het hele land én online te koop.

Lily’s Cupcakes is gestart door de vriendinnen Cécile Wijdenes en Angelie Kaag. Zij maakten twee jaar geleden kennis met deze zoete lekkernij tijdens een bezoek aan de Magnolia Bakery in New York, wereldberoemd geworden dankzij de serie Sex and the City. Teruggekomen in Nederland bleek de echte Amerikaanse cupcake in Nederland nergens te verkrijgen en zo vormde het idee om de cupcakes zelf te introduceren.

Lily’s Cupcakes zijn er in 7 verschillende smaken met klinkende namen als Death by Chocolate (chocolade cakeje met een chocoladetopping), Sparkling Vanilla (vanille cakeje met een vanilletopping)  Very Berry Dark (chocoladecakeje met een aardbeientopping),  of de Lemon Twist (vanillecakeje met een frisse citroentopping). Altijd aangevuld met seizoensspecials.

Lily’s Cupcakes zijn verkrijgbaar in Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Zoetermeer, Voorburg en in Amsterdam. De cupcakes kunnen ook besteld worden via www.lilyscupcakes.nl.

Ik heb de cupcakes zelf ook meteen gehaald toen ik hoorde dat er een verkooppunt in Amsterdam was (om precies te zijn: de Teabar op de Haarlemmerdijk, 5 minuutjes lopen vanaf mijn huis!). En Oh Mijn God wat zijn deze cupcakes mooi én lekker! Vooral de chocolade-topping is geweldig, ik weet niet hoe ze zoveel goddelijkheid in één cakeje krijgen, haha!


(beetje droge foto, I’m sorry ;-))