Fashion

Leuke laptophoezen

Een laptop is een heel kostbaar bezit en daar moet je dus ook heel voorzichtig mee zijn. Neem jij je laptop vaak mee naar school of werk? Zorg dan dat je een goede hoes eromheen hebt, die hem beschermt tegen krassen of vuil. Een laptophoes is noodzakelijk, maar het is dan wel zo leuk als de hoes zelf ook nog trendy is.

De volgende hoezen beschermen dus niet alleen je kwetsbare computertje, maar zien er ook nog een heel leuk uit. Met deze items mag je zeker gezien worden!

laptophoes   

laptophoes

laptophoes

Deze BookBook, is een echte eyecatcher en ook nog eens handig tegen diefstal. Een dief zal namelijk niet gelijk zien dat het een laptop is.. Hij is met € 80 wel prijzig, maar dan heb je wel echt een super originele verpakking voor je tikmachine. Die moet overigens wel van Mac zijn bij deze hoezen.

Op de website coverbee.nl, hebben ze echt de leukste en origineelste hoezen. Je kan kiezen uit verschillende maten voor verschillende laptops, de prijzen hangen af van de grootte. Ook hebben ze hier echt een hele grote keuze aan printjes. Hieronder een aantal zeer fraaie exemplaren die op de website verkocht worden.

laptophoes

Luipaard hoes 

laoptophoes

Delfts blauw hoes 

laptophoes

Wehkamp, prijs € 19,99

Deze roze van het merk Built, is lekker opvallend en heeft een leuke vorm. Door het zandloperfiguur, blijft de laptop altijd goed op zijn plaats zitten. Ook de volgende hoes met de vrolijke polkadots, is van het merk Built. 

laptophoes

Wehkamp, prijs € 39.99

Ook op de website laptopverpakking.nl vind je de mooiste hoezen. Het zijn allemaal fashionable verpakkingen, die je ook nog bij je outfit kunt matchen. Hieronder zie je een paar leuke exemplaren van deze website. Kijk wel goed naar de afmetingen van het item en of hij wel geschikt is voor jouw computer. 

laptophoes

Laptopverpakking.nl, prijs € 59,95 

laptophoes

Laptopverpakking.nl, prijs € 14,95

Welke hoes vind jij het mooiste? Hoe bescherm jij je laptop?

Door Myrre

Must reads 👀