Health

Hoelahoepen

Hoelahoepen is een trend die nu in Amerika super hot is. Net zoiets als wat wij nu hebben met Zumba (wat overigens ook super leuk is om te doen)!

Maar omdat het hier nog geen rage is kan je er hier nog geen les in volgen, of tenminste niet in de buurt van Friesland. Daarom ga ik dus zelf maar beginnen!
Ik ben vanochtend op mijn fiets gesprongen en naar de winkels gefietst, opzoek naar een hoelahoep. En die heb ik gevonden. Bij de Intertoys; een glimmende roze met bloemetjes en er zit ook nog spul in zodat je geluid hoort als je beweegt.

-

Ik ging weer terug op de fiets naar huis toe, wat trouwens nog best wel lastig was. Probeer maar eens te fietsen met een hoelahoep, dat is echt moeilijker dan je denkt! Eindelijk thuis was ik vol enthousiasme en wilde ik gelijk beginnen. Dus ik haal het kaartje van de hoelahoep, doe hem over mijn hoofd, leg hem op mijn heupen, geef er een zwaai aan, ik draai met mijn heupen… en hij valt op de grond. Ik probeer het nog een keer, maar weer valt hij op de grond. IK KAN GEWOON NIET MEER HOELAHOEPEN! Ik weet niet wat ik fout doe, maar wat ik ook doe, de hoelahoep wil niet blijven draaien op mijn heupen. Ik baal, maar het motiveert me ook wel weer om te blijven oefenen. Ik ga net zo lang door tot ik dit kan…

Check ook dit filmpje:

door Melissa