Food

Lady Gaga koekjes

Omdat Lady Gaga onder meer bekend staat om haar aparte, unieke outfits, bedachten de 18-jarige Matt Mayer en 19-jarige Devonne Ditinick koekjes te maken gebaseerd op de outfits van Lady Gaga. Ik ben benieuwd of ze lekker smaken..!

De paparazzi staan elke dag weer klaar voor de aparte outfits van Lady Gaga. Op onderstaande foto’s kun je zien hoe Matt en Devonne (beide wonend in Florida) ze de outfits na hebben gemaakt op basis van de kleding van Gaga. Ik krijg er in ieder geval honger van..

De grote vraag is natuurlijk of de koekjes eigenlijk wel lekker zijn. Sommige koekjes waren volgens de makers Matt en Devonne niet goed gelukt omdat ze waarschijnlijk te lang in de oven hebben gelegen. Haha!

Matt en Devonne hebben er ongeveer twee dagen over gedaan om de koekjes te maken. Ze moesten eerst een aantal outfits uitkiezen van Lady Gaga en bedenken hoe ze deze op het koekje wilden tekenen. Na een aantal schetsen te hebben getekend, gingen Matt en Devonne aan de slag!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

De twee fans van Lady Gaga hebben de koekjes niet mogen presenteren aan de celebrity maar Gaga heeft ze wel gezien via de Facebook site.. Ze plaatste op haar twitter het volgende: "Dit is echt geweldig. ik lach zo hard, ik denk dat ik net een beetje in mijn broek heb geplast, jullie twee zijn de beste!”

De koekjes hebben een eigen Facebook pagina, check dez hier. En kijk hier naar een interview van Matt en Devonne over de koekjes van Lady Gaga.

door Shelley

Foto’s: telegraph.co.uk