Food

Women in Control bij Crystal Clear

Crystal Clear gelooft in de kracht van vrouwen. Alle vrouwen! Daarom hebben ze samen met Plan Nederland het Women in Control Fund opgericht. Dit fonds helpt vrouwen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan op te bouwen door het verstrekken van microkredieten. Het zorgt voor krachtige, ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden, vrouwen die op eigen benen staan, met een sterkere economische positie en verbeterde leefsituatie. Nu en in de toekomst!

Crystal Clear is niet alleen initiatiefnemer van dit project, ze doneren ook een deel van de opbrengst van de verkochte producten aan het Women in Control Fund. Zo kan iedereen in Nederland aan het fonds bijdragen door producten van Crystal Clear te kopen. Crystal Clear geeft hierbij een minimale donatiegarantie van €100.000,-! Dat is een flink bedrag…

-

Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld ophalen door het organiseren van workshops. Inspirerende Nederlandse vrouwen geven van 30 maart tot eind juni 2010 workshops in het hele land waaruit hun kracht of passie blijkt. Zo geeft Hanna Verboom, woordvoerder van het Women in Control Fund, een workshop schilderen. Daarnaast zijn er vele andere workshops zoals fotografie, yoga, styling en persoonlijke groei. Het inschrijfgeld van de workshops gaat voor 100% naar het Women in Control Fund.

Geef je op en steun dit goede doel! Dit kan via deze website.