Food

Maak je eigen kookboek

Vind jij het ook altijd zo jammer om een kookboek te kopen als je weet dat je meer dan de helft van de recepten nooit gaat gebruiken? Of zoek je sowieso graag je eigen recepten uit? Zoek dan niet langer. Er is nu een site waar je zelf je kookboek kan samenstellen.

http://www.cookyourbook.nl/

Op Cookyourbook.nl maak je in een paar stappen je eigen kookboek. Je kiest eerst de recepten uit die je in het boek wilt hebben. Dat gaat erg makkelijk, je kan zoeken in het megabestand van ‘Cook Your Book’. Daarnaast kan je ook je eigen recepten in het boek plaatsen. Je moet je daarvoor wel registreren. Je kunt er dan voor kiezen dat andere mensen jou recepten ook kopen, en daar krijg jij dan weer een kleine vergoeding voor. Leuk meegenomen!

http://www.cookyourbook.nl/

Nadat je alle recepten hebt gekozen die je in jou boek wilt hebben kan je het nog verder personaliseren. Kies bijvoorbeeld een eigen tekst voorin het boek, of upload een foto voor op de eerste bladzijde.

http://www.cookyourbook.nl/http://www.cookyourbook.nl/

Ben je daar mee klaar dan kan je het boek bestellen. De prijzen verschillen met het aantal recepten dat je kiest. Je moet wel minimaal 20 recepten hebben. Dan kost het boek €23,60. Per tien recepten gaat de prijs ongeveer €4,- tot €5,- omhoog. Daarnaast betaal je ook nog €4,25 verzendkosten. Betalen is wel heel makkelijk. Je kunt via Ideal betalen of met een overschrijving. Nadat je betaald hebt duurt het zo’n vijf tot 7 dagen voordat je het boek thuis krijgt.

Wat vind jij van het idee van ‘Cook Your Book’?

Door Marit