Fashion

Bloggers love spotting trends

Bloggers worden uitgenodigd op pers-events, zitten front row bij fashion weeks en krijgen snelle sneakpeeks van de nieuwste trends. Deze fashionista’s hebben daardoor als eerste toegang tot de nieuwste mode en plaatsen vervolgens posts over datgene wat zij de moeite waard vinden. Kijk met ons mee!

Wij nemen de trends die opgepakt worden door bloggers zeer serieus, want het gebeurt erg vaak dat die trends ook worden op gepakt door celebs en vervolgens door ons, ‘modelovers’. Fijn is ook altijd de inspiratie die je op kunt halen uit hoe zij nieuwe trends dragen. De trends die wij de afgelopen tijd spotten bij onze favo bloggers op een rijtje:

bloggerslovebloggerslove

AfterDRK en Saniaclaus zijn gek op dit H&M jasje, natuurlijk matchy matchy met een stijlvolle broek. Saniaclaus draagt het hele pak. De rest van haar look houdt ze simpel: rode lippenstift en zwarte pumps. AfterDRK draagt alleen het jasje, maar ook zij kiest ervoor om de rest van haar outfit simpel en zwart te houden.

bloggerslove

bloggerslove

Columbine en Thefashionguitar dragen allebei een kleurig jasje van H&M. Columbine draagt het jasje op een grijs shirt en een spijkerbroek. The fashion guitar combineert het jasje ook met grijs, maar dan met een grijze metallic broek. Haar schoenen, clutch en zonnebril houdt ze simpel en strak.

bloggerslove

bloggerslove

AfterDRK en Columbine kiezen voor de destroyed boyfriend jeans (Acne). De spijkerbroek zit wijd om de benen en billen en heeft een wijd kruis. Hij is net wat korter dan andere broeken, aangezien er een klein stukje van de enkel verschijnt als je hem draagt op een paar hoge hakken. De broek is leuk met vrouwelijke of juist hele stoere items.

bloggerslove

bloggerslove

De Isabel Marant sneakers zijn meer dan hot, zeg maar liever: hot, hotter, hotst! Celebs en modellen verslijten de gympen binnen no time en natuurlijk zijn ook de bloggers op de hoogte van de trend. Sommigen van hen zijn in love met de sneakers en hebben het geld ervoor over gehad. Zo ook Toothfairyfashiontale en Thefashionguitar.

bloggerslove

bloggerslove

5 inch and up en AfterDRK dragen een gestreept pak van de H&M. Het pak bestaat uit lengte-streepjes, terwijl de boorden bestaan uit breedtestreepjes voor de afwisseling. 5 inch and up draagt zowel de broek als het blousje in dezelfde print. AfterDRK combineert de broek met een donkergroen jasje en zwarte hakken.

Wat vind jij de leukste trend van dit moment?

Door Annick