Food

Keukenprinses: lazy lunch

Elke week mogen we de keukenprinses uithangen! De ene keer houden we van zoet of kiezen we voor een hip hapje, de andere week bereiden we een lazy lunch! Schorten aan ladies, garde gereed en let’s start cooking!

Vandaag een lekker frisse en gezonde lazy lunch. Namelijk een pastasalade! Deze makkelijke maaltijd is snel te bereiden en pasta liefhebbers onder ons zullen het heerlijk vinden! Dit recept is bedoeld voor ±vier personen.

Wat heb je nodig:
– 300 gram pasta
– 1 of 2 tomaten
– 200 gram komkommersalade (bakje)
– 1 avocado
– 200 gram brie
– Bakje spekjes
– ±100 gram Rucola sla

salade

Nog een lief sfeerplaatje, omdat deze keukenprins en prinses zo schattig zijn!

Aan de slag:
Bereid de pasta zoals op de achterkant van het pak beschreven staat. Snijd ondertussen de tomaten, avocado en brie in stukjes en doe deze alvast, samen met de komkommersalade, in een saladekom.

Bak in een koekenpan de spekjes. Voeg de pasta, als deze gaar is, bij de stukjes tomaat, avocado, brie en komkommersalade en roer deze door elkaar. De brie zal al een beetje beginnen te smelten, mmm! Voeg vervolgens de rucola sla en de gebakken spekjes toe. That’s it!

pastasalade

Als je zin hebt in iets lekkers, maar géén zin hebt een hele uitgebreide maaltijd te maken, dan is deze pastasalade zeker een aanrader! Een lekkere en makkelijke lazy lunch!

Je kunt natuurlijk altijd ingrediënten vervangen of toevoegen. Houd je bijvoorbeeld niet zo van spekjes, zoals ik, dan kun je deze vervangen door vis of kipfilet!  

Heb jij nog lekkere tips?

Bron beeld: weheartit

Door Evi