Food

Sprinkles Cupcakes automaat

Hot news voor cupcake lovers! Er is vorige week namelijk een echte cupcake automaat geopend. Jawel, je hoort het goed: een automaat waar geen geld uitkomt, maar cupcakes. Sprinkles Cupcakes opende de machine in Beverly Hills en is van plan snel uit te breiden. Dat is ook wel nodig want er staan gigantische rijen!

De cupcake automaat is makkelijk in gebruik. Je kunt verschillende smaken kiezen zoals red velvet, vanille en chocolade marshmallow. Wanneer je op een smaak klikt, krijg je een beschrijving van de smaak te zien en als je hebt betaald, volg je op het schermpje de robotarm die jouw cupcakebox pakt. Je krijgt de hem in een mooi doosje en de cupcake zelf ziet er natuurlijk perfect uit. Aan het eind wordt je bonnetje geprint en that’s it!

Een cupcake kost 4 dollar, dus ongeveer 3 euro. Dat is iets duurder dan de gemiddelde cupcake-prijs bij Springles. Achter de machine zie je alle cupcakes die elke dag gemaakt worden. Ze zijn altijd vers en als er ‘s nachts nog cupcakes over zijn (wat de komende tijd niet zal gebeuren) gaan ze naar een goed doel.

cupcake automaat

Toen de machine net geopend was, stond er een gigantische rij. Er stonden zelfs meer mensen in de rij voor de machine, dan dat ze naar binnen gingen om bij medewerkers te bestellen. De machine kon dat niet aan en ging kapot. Gelukkig kwam er snel een technicus die de machine weer maakte. Springles wil dit niet nog eens laten gebeuren, dus nu staat er altijd een medewerker bij de machine om te zorgen dat er niks fout kan gaan.

cupcake automaat

New York wordt de tweede stad die over een cupcake machine gaat beschikken. Sprinkles heeft kort geleden aangekondigd dat ze hun oog hebben laten vallen op midtown, downtown en de upper west side als locaties van de volgende drie  cupcake automaten.

cupcake automaat

Wij zijn benieuwd wanneer deze hemelse machine voor zoetekauwen naar Nederland komt! Ben jij ook zo gek op cupcakes?

Door Annick