Health

Victoria’s Secret Workout-video’s

Dat Victoria’s Secret modellen ook niet slank en gespierd geboren worden, wist je hopelijk al. Maar wat zij moeten doen voor die killer bodies? Wij vonden het (niet zo goed bewaarde) geheim! Doutzen en Adriana zijn fervent boksers en touwtje springers. Alessandra Ambrosia doet aan Capoeira en Candice en Lindsay gaan meer op een Pilates toer. In hun workout-video’s laten ze zien hoe je dat precies doet.

”Onze” Doutzen heeft haar slanke gespierde lichaam niet alleen te danken aan gezond eten, ze traint een uur per dag! Even een warming-up van 25 minuten met touwtje springen, om vervolgens de rest van de tijd te boksen. Ziet er goed uit!

Angel Alessandra Ambrosia warmt haar lichaam op met dansbewegingen en een resistance bandje om haar benen. Vervolgens doet ze aan Capoeira (een Braziliaanse vecht-dans) om haar work-out ten slotte af te sluiten met gewichtjes aan haar enkels.

En wat moet Lindsay Ellingson doen voor dat figuur? Zij doet vooral op yoga/pilates geïnspireerde oefeningen met een exercise bal en lunches. Haar trainer geeft ons nog de tip: “Het gaat niet om hoe veel oefeningen je doet, maar hóe je ze doet.

Adriana Lima heeft dezelfde trainer als Doutzen en doet dan ook vrijwel dezelfde work-out.. Blijkt wel een succesvolle work-out te zijn dus.. Misschien moeten we er dan toch maar aan geloven?

Candice Swanenpoel begint haar work-out met een rondje boksen. Vervolgens doet ze verschillende oefeningen die gebaseerd zijn op balans.

Zo en welke oefeningen ga jij doen om net iets strakker in je bikini te zitten? Onthoud wel, deze meiden worden betaald om er op deze manier uit te zien. Het is hun werk. Het is niet de bedoeling dat jij je hiermee gaat vergelijken (ook al is dat soms nog zo makkelijk).

Door Annemerel