Food

Maak je eigen chocoladereep

De eindexamens zijn weer voorbij en iedereen wacht met spanning de uitslag af. Waarschijnlijk zijn er wel vriendjes of vriendinnen van je geslaagd en geven ze een knallende party om het jaar af te sluiten. Super leuk natuurlijk, maar met lege handen aankomen is echt een no go. Chocstar.nl is een leuke website waar je je eigen chocoladereep kunt ontwerpen! Ideaal als cadeautje en super leuk (en lekker) om te krijgen.

Op de website van Chocstar maak je stap voor stap je eigen, persoonlijke en super lekkere chocoreep. Ben je zelf nu niet zo creatief of heb je geen idee welke smaken lekker combineren? Geen probleem, je kunt ook tussen een paar kant-en-klare repen kiezen.

Chocoladereep

Als eerste kun je kiezen welke smaak chocola je wilt gaan gebruiken. Je hebt de keuze uit drie soorten namelijk puur, melk of witte chocolade. Alle soorten zijn Fair Trade en dus op een goede manier gemaakt.

Chocoladereep

Hierna begint eigenlijk het leuke werk. Bij stap 2 mag je namelijk helemaal los gaan: winegums, pinda nootjes, coco’s snippers of rozen blaadjes.. De gekste producten komen voorbij en ze zijn stuk voor stuk lekker. De kosten zijn allemaal ongeveer 50 cent, dus je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

Chocoladereep

Als je helemaal tevreden bent en je zeker weet dat dit de perfecte reep is geworden, ga je naar de laatste stap. Hier kun je een eigen naam verzinnen zodat die naam op de verpakking komt te staan. Je vult je gegevens in en klaar is kees!

Chocoladereep

Een originele manier om eens een wat anders cadeau te geven. Het enige nadeel is dat het wel een beetje duur is voor snoep. Je moet het dus eigenlijk zien als iets leuks om te krijgen en niet als iets wat je even zo 1,2,3 maakt en zelf opeet. Zeker weten dat je vriendin het super leuk vindt om eens hele speciale chocola te krijgen. Wie houdt er nou niet van chocola?

Welke smaken lijken jou het lekkerst in de reep?

Bron beeld: chocostar

Door Eline