Fashion

Op tijd met SWATCH

Hou je niet zo van girly sieraden en ga je liever voor stoer? En ben je nog op zoek naar een horloge of een cadeau voor je vriendje? Dan is de Full-Blooded collectie van SWATCH iets voor jou!

De Full-Blooded collectie van SWATCH bestaat al een tijdje, maar is nu uitgebreid met tien nieuwe verschillende horloges in drie verschillende stijlen. Zo is er voor elk wat wils. Want deze collectie is gemaakt voor mannen én vrouwen. Ideaal als je niet zo van sieraden met veel versiersels houdt, maar liever iets stoerders draagt.

Op tijd met SWATCH

Deze vijf horloges van matte, stoere kleuren zijn gericht op de man, maar natuurlijk kunnen meiden deze ook dragen. Zo kun je het horloge van je vriendje ook een keer lenen als je geen geschikte sieraden kunt vinden voor bij je outfit.

De tweede stijl zijn drie horloges in meer opvallende, levendige kleuren. Op de wijzerplaat zitten kleine kristalletjes en witte wijzers.

Op tijd met SWATCH

Je kunt ook kiezen voor een model met een zilver doodshoofd op de wijzerplaat, de horloges zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. Wil je er graag nog iets bij? Dan kun je er ook nog een ketting met een hanger van roestvrij staal of zwart PVD bij kopen. Op de hangers staan dezelfde doodshoofden als op de wijzerplaat.

Alle horloges hebben een lichtgewicht aluminium band, plastic horlogekast en datumaanduiding. De horlogeprijzen variëren van € 119 tot € 125. De kettingen kosten tussen de € 40 en € 47,50.

Wat voor een horloge draag jij?

Door Brenda