Food

Love & Olive Oil

Lekker de hele vrije zondag kokkerellen en snoepen van het deeg. De leukste gerechtjes van internet halen en boodschappen doen, op zoek naar bakproducten. Wij hebben een leuke tip: Love & Olive Oil. Dit is een kook website voor snelle maaltijden met een explosie van smaak die ook nog eens goedkoop zijn. Ideaal dus!

love and olive oil

De lekkerste gerechten komen voorbij op de homepage van Love & Olive Oil. Van verfrissend ijs tot een warme pasta. Allemaal makkelijk en snel te maken, vol met smaak en goed voor de centjes. Ben jij ook zo benieuwd? Dan laten wij even een aantal gerechten zien.

verfrissend ijs
Mintijs met stukjes chocolade gevuld met nog meer mint. Heerlijk verfrissend ijs op een hete zomerse dag. Plus, helemaal zelf te maken! Ben jij benieuwd naar dit recept? Kijk dan even hier.

lekker boterhammetje
Hou je meer van mini pizzaatjes met Parmezaanse kaas en knoflook? Dan is dit gerecht echt iets voor jou. Een hartig hapje, heerlijk voor de lunch. Wil je dit gerecht zelf maken? Dan is hier het recept voor jou.

gezonde boterham
Liever een gezonde boterham? Lekker verfrissend met tomaat, olijf en basilicum. Kijk snel even hier om te zien hoe je zo’n lekkere boterham maakt.

zoetig hapje
Ben jij ook een keukenprinses die alleen maar in de keuken staat voor zoetige hapjes met extra veel suiker en chocolade? Hmmmm, dan moet je deze bosbessen truffeltaartjes eens maken!

recept voor ijs
Ijs, daar krijgen we niet genoeg van. Vooral niet als het gaat om een duo met kersen en chocolade stukjes, hmmm. Heb jij hier ook zin in? Kijk dan even hier.

recept voor cakejes
Zoetsappig roze en witte pareltjes, hiermee beleef jij je ware keukenprinsessen droom!

recept voor taartjes
Taartjes van kiwi en aardbei, dat klinkt perfect. Verfrissend en met een flinke dosis fruit. Yummy! Kijk maar snel even hier!

recept voor ijs
Als laatste sluiten we af met het oude, vertrouwde cookie dough ijs. Met dit recept maak jij het helemaal zelf! Kom maar op Ben & Jerry’s!

Zo meiden, jullie hebben met deze website weer genoeg te kokkerellen! De zondagen zijn weer gevuld. Lijkt het jou nou ook leuk om eens de keukenprinses op Girlscene uit te hangen? Dat kan! Maak dan een stappenplan van jouw recept, schiet wat foto’s en stuur het op naar stage@girlscene.nl. Wie weet komt jouw recept dan binnenkort op Girlscene!

Dus meiden, hebben jullie nog leuke recepten?

Door: Jitske