Fashion

Shop en steun Pink Ribbon!

Zoals elk jaar vraagt Pink Ribbon ook dit jaar weer in de maand oktober aandacht voor borstkanker. Verschillende merken dragen hun steentje bij door fashionable producten te verkopen, waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Neem snel een kijkje voor de producten van dit jaar!

Pink Ribbon zet zich al jaren in om aandacht te vragen voor mensen met borstkanker en te zorgen voor betere medische omstandigheden. Elk jaar zamelt de stichting in de maand oktober geld in op allerlei verschillende manieren. Zo brengen ze een speciaal magazine uit en kun je leuke items kopen, waarvan een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat.

pinkribbon2011

pinkribbon2011

pinkribbon2011

Schoenenmerk Manfield steunt Pink Ribbon dit jaar al voor de derde keer tijdens de speciale maand. Zij hebben een speciale, fashionable pump ontworpen waar je het hele jaar op kunt lopen. De high heels zijn niet heel erg goedkoop, ze kosten € 99,99, maar dan doneert Manfield wel maar liefst € 25 aan Stichting Pink Ribbon!

pinkribbon2011

Dit jaar is er ook weer een speciale geluksarmband. De armband kan je als een spiraal om je pols wikkelen. De spiraal staat symbool voor spirituele groei en oneindigheid. Daarnaast zitten er nog zeven leuke bedeltjes aan die ook allemaal hun eigen betekenis hebben.

pinkribbon2011

Zoals een blaadje voor geluk en leven, een duif voor vrede, een sleutel voor macht, een engeltje voor bescherming en een hart voor liefde en natuurlijk een Pink Ribbon lintje. En met deze armband kan jij laten zien dat je de stichting steunt! Dit sieraad is onder andere te koop bij de Blokker, Miss Etam, Livera en Lucardi en kost € 9,95. Hiervan gaat € 4,46 naar Pink Ribbon.

Nieuwsgierig naar de andere producten? Neem dan een kijkje op www.pinkribbonshop.nl !

Steun jij goede doelen?

Door Brenda