Health

Your City Is Your Playground

De herfst is in volle gang, de wintermaanden staan voor de deur… Kou, wind en regen zijn eerder regel dan uitzondering. Maar de echte hardloopliefhebber die heeft daar gewoon maling aan. Die trekt haar warme hardlooplegging aan, zet desnoods die muts op haar kop en laat zichzelf door al die elementen die het lopen zwaarder maken niet uit het veld slaan.

Dat is ook de boodschap die we halen uit de super leuke nieuwe campagne van Nikecc. Als een soort Super Mario in Marioland beweegt het meisje zichzelf door de stad. Geen sprong is haar te hoog, geen afstand is haar te ver. Op haar LunarGlides haalt ze makkelijk ieder level.

Ikzelf – Annemerel hier – heb ook steeds minder moeite met vervelende weersomstandigheden. Ik liep met 30 graden in Italië door de bergen, overleefde een hagelstorm in de duinen (die grote korrels waren wel zeer pijnlijk tegen mijn wang overigens). Ik liep afgelopen winter met -15 over het strand, omdat op de straten ijs lag. Maar toch, hardlopen met zo’n vijftien graden, windkracht niet hoger dan drie en een stralend zonnetje blijft natuurlijk stiekem toch wel het fijnste.

nike

Ook deze winter ben ik weer van plan om mij niet uit het veld te laten slaan door een beetje kou. Ik kocht afgelopen week een legging van Nike uit de speciale feestdagencollectie. Hij is wit met grijs en sneeuwvlokjes en omdat ‘ie speciaal voor de feestdagen ontworpen is, is ‘ie ook extra warm. Ikzelf blijf het beste gemotiveerd door me in te schrijven voor een wedstrijd. Dat hoeft niet voor een (halve) marathon te zijn (alhoewel ik dat zelf wel graag doe), een afstand van vijf of tien kilometer kan voor jou ook al lang genoeg zijn.

Ga jij van de winter door met hardlopen en hoe houd jij jezelf gemotiveerd? Raken jullie ook zo gemotiveerd van de video commercial van Nike?

Voor nog meer hardloopinspiratie LIKE je de Facebookpagina van Nike!

Door Annemerel