Food

Review: The Chocolate Club

Voor alle chocoholics onder ons is er iets nieuws: The Chocolate Club. Een maandelijkse(!) box gevuld met heerlijke chocolade. Wat een heerlijk chocolade feestje voor iedereen, hmm! Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten van de lekkerste Belgische chocolaatjes? Kijk dan maar mee!

Het leuke aan deze Chocolate Box is dat het niet zomaar chocolaatjes zijn, het zijn chocolaatjes met een geschiedenis. Bij iedere smaak wordt wat verteld, zoals waar het vandaan komt en waar het wordt gemaakt. Zo is het niet alleen lekker, maar ook een beetje leerzaam.

chocolade box

De eerste Chocolate Box
Wij kregen als een van de eersten de kans om de Chocolate Box te testen. We wisten natuurlijk niet wat ons te wachten stond, maar de doos was al redelijk groot. Bij opening zagen we maar liefst dertig chocolaatjes liggen! We waren met z’n drieën, Danique, Emma en ik, Jitske, dus dat betekende tien per man. Dat was natuurlijk een beetje overdreven, dus we deelden de doos uit zodat iedereen van de redactie met ons mee kon reviewen 😉

Deze doos is iedere maand gevuld met dertig chocolade items. Iedere week met tien verschillende smaken, je hebt er dus drie van iedere smaak. Zo’n doos is natuurlijk altijd fijn om in huis te hebben, of nou je oma op bezoek komt, of je een vriendinnenavondje houdt, deze doos is altijd smikkelen.

chocolade box

Het algemene product
De Chocolate Box is een grote doos met dertig chocolaatjes erin, normaal krijg je tien verschillende smaken, maar wij hadden er net iets meer. Zodra de doos geopend wordt, ruikt het al heerlijk.

De chocolade
Al het lekkers moest natuurlijk ook geproefd worden. Het eerste wat opviel was de daadwerkelijke ‘echte’ chocoladesmaak. Je kon proeven dat het niet zomaar uit de supermarkt komt, maar het ook echt goede chocolade was.

Danique: ‘Ik proefde de chocolade bonbon met de hazelnoot aan de bovenkant (op de foto hierboven helemaal rechts en de tweede van onder). Deze was erg lekker door de hele hazelnoot aan de bovenkant. De binnenkant was gevuld met hazelnoot pralinevulling. Deze zou ik wel vaker willen eten!’

Jitske: ‘Ik houd van witte chocolade, dus ik ging voor een witte bonbon (op de foto hierboven helemaal links en de tweede van onder). Deze had een witte chocolade buitenkant en een melkchocolade pralinevulling aan de binnenkant, met knapperige sprinkles erboven op. Heerlijk dus!’

Emma: ‘Mijn aandacht ging uit naar de donkere chocolade met het oranje detail (op de foto hierboven helemaal rechtsboven in het hoekje). Deze smaakte heel lekker naar sinaasappel en vond hem echt heerlijk.’

chocolade box

We proefden veel chocolade bonbon’s en het was een heerlijk begin van onze maand, want wie wil dat nou niet? De hele dag door een beetje smikkelen van de heerlijke chocolade. Natuurlijk was niet iedere bonbon even lekker, sommige bevatten toch smaken of ingrediënten die je persoonlijk helemaal niet lekker vindt. Gelukkig zijn er wel een hoop andere smaken waar je uit kunt kiezen.

Wat vinden jullie van het idee?
Het is een erg leuk idee om jezelf eens lekker te trakteren op zulke lekkernijen. Zoiets koop je normaal eigenlijk nooit en zo proef je allerlei verschillende soorten chocolade.

Lid worden?
Je kunt lid worden van de Chocolate Box, wat betekent dat jij hem iedere maand in de postbus zal zien verschijnen. Speciaal voor de eerste maand betaal je € 12,50, waarbij je de volgende maanden € 19,95 betaalt.

Deze box is daarom leuk om jezelf een paar keer op te trakteren, maar fijn genoeg ook maandelijks opzegbaar. Zo bepaal jij helemaal zelf wanneer je genoeg hebt van deze chocoladelekkernijen 😉

chocolade box

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van The Chocolate Club.

Ga jij de Chocolate Box ook proberen?

Door: Jitske