Fashion

Sylvia Geersen presenteert Sylvia’s Secrets Collection

Afgelopen maandag, op mijn eerste stagedag (spannend!), ben ik samen met Daphne van Fashionscene.nl naar de onthulling van Sylvia Geersens nieuwe schoenen –en tassencollectie geweest: Sylvia’s Secrets Collection. Wij spraken Sylvia over haar collectie…

"Tassen en schoenen, that’s what every girl wants!" aldus Sylvia. Ondanks dat ze een klein griepje onder de leden had, showde het model vandaag haar schoenen –en tassencollectie met grote trots. Deze collectie heeft ze in samenwerking met het schoenenmerk Shick* ontworpen. Een tijdje terug zat Sylvia niet lekker in haar vel -hier spreekt zij openhartig over in haar realityshow Sylvia’s Secrets op RTL5-, maar ze heeft hard aan zichzelf gewerkt en is er weer helemaal bovenop gekomen. Haar persoonlijke problemen hebben Sylvia geïnspireerd bij het ontwerpen van Sylvia’s Secrets Collection. De collectie bestaat uit zeven hot en (zeker niet onbelangrijk) betaalbare items: een glamourous bootee in de kleuren rood, cognac en zwart, een sexy rode en cognackleurige pump en een stylish clutchbag verkrijgbaar in het zwart en rood.

Sylvia's Secret Collection voor Shick*

Sylvia was al eens eerder het gezicht van Shick*. Na een moeilijke periode is the new and improved Sylvia terug en sterker dan ooit. Zij pakten de samenwerking weer op, met als resultaat deze sexy en tegelijkertijd chique schoenen –en tassencollectie.

Sylvia's Secret Collection voor Shick*

Sylvia heeft gekozen voor de kleuren zwart, cognac en rood voor haar collectie. Over deze laatste kleur sprak ik Sylvia, rood heeft voor haar namelijk een bijzondere betekenis: ‘Rood is een belangrijke kleur in mijn fashion items! Een pump, een bootee en een clutch heb ik ontworpen in de kleur van de liefde. In mijn geval de liefde voor een heel speciaal persoon, namelijk mijn vriend. Hij heeft me leren kennen toen ik mij in mijn diepste persoonlijke crisis ooit bevond! Hij zag dat ik de weg kwijt was, maar hij geloofde in me, heeft mij gesteund en me geholpen weer terug te komen op het goede pad. Daarnaast vind ik rood gewoon een waanzinnig sexy kleur en perfect voor het najaar en het party seizoen!’

Sylvia's Secret Collection voor Shick*

Sylvia’s Secrets Colletion zal vanaf de eerste week van november in de Dolcis stores en bij een aantal Invito filialen verkrijgbaar zijn. Maar meiden, als jullie niet kunnen wachten, de items zijn vanaf morgen al online te bestellen!

Sylvia's Secret Collection voor Shick*

Sylvia’s Secret Collection voor Shick*:
Clutch: €29,99
Bootee: €49,99
Pump: €39,99

Wat vinden jullie van Sylvia’s collectie?

Door Evi