Films & Series

Girlscene’s biosagenda

Je leest op internet of in een tijdschrift een aankondiging van een film en je bedenkt je dat je daar echt heen moet. Maar voordat je het weet is de tijd alweer om, de film uit de bioscoop en moet je wachten op de dvd-release. Wij maakten een biosagenda! Met teasers, zonder spoilers.

Pirates of the Caribbean, On Stranger Tiders
In dit vierde deel van The Pirates of the Carribbean volg je uiteraard de avonturen van Jack Sparrow (Johnny Depp). Hij komt dit keer in een overwachts avontuur dat naar de legendarische Fountain of Youth leidt. Vervolgens dwingt een vrouw uit zijn verleden (Penelope Cruz) hem aan boord te gaan van een berucht piratenschip. Orlando Bloom en Keira Knightley zitten er dit keer niet in, maar de spannende vrouw Penelope Cruz brengt genoeg liefde en spanning in het verhaal. Je kunt van de film hetzelfde verwachten als de eerste drie delen, met dit keer als extra dat je hem in 3D kunt bekijken!
Nu in de bioscoop

 

The Hangover 2
Het moet je humor zijn, maar wanneer je bij The Hangover 1 hebt liggen schuddebuiken, gaat dat ook zeker lukken bij nummer 2. Dit keer brengen de mannen een bezoek aan Bangkok. Maar ook in Thailand gaat niets zoals gepland… Wederom een film vol Amerikaanse humor.
Vanaf vandaag in de bioscoop

 

Insidious
Houd je wel van wat spanning? En kan je prima tegen geesten? Bij Insidious zul je evengoed met samengeknepen billen zitten kijken. In de film proberen duivelse geesten de jongste zoon van een gezin mee te nemen naar een eng oord in het hiernamaals. Wanneer het zoontje in een overklaarbaar coma terecht komt en vervolgens een magneet blijkt te zijn voor geesten en kwade bedoelingen, wil het gezin verhuizen. Helaas heeft dat geen zin meer…  
2 juni in de bioscoop

 

Something Borrowed
Dit is echt een film om lekker met je vriendinnen te kijken. Kate Hudson doet het natuurlijk altijd goed en tegen eeuwig lekker-hapje Colin Farell zeggen wij ook geen nee. Something Borrowed is een lekkere romantsiche komedie over de keuze tussen vriendschap en liefde. Rachel vindt het steeds vervelender dat ze na verjaardagen altijd weer alleen naar huis moet. Wanneer haar beste vriendin Darcy (Kate Hudson) haar verjaardagsfeestje viert, belandt Rachel met Dex in bed. Geen ramp, als het niet de verloofde van Darcy zou zijn…
2 juni in de bioscoop

 

Rabat
Ben je wel van de road-trip-movies? Dan is Rabat zeker een aanrader. De film gaat over drie vrienden die een oude taxi van Amsterdam naar Rabat moeten rijden. Onderweg naar de Marokkaanse hoofdstad maken ze van alles mee. Maar overleven alle gebeurtenissen de hechte vriendschap wel?
9 juni in de bioscoop.

 

Trust
De veertienjarige Annie wordt via internet verliefd op leeftijdsgenoot Charlie. Wanneer Annie een weekend alleen thuis is, komt Charlie na maanden onschuldig chatten naar haar toe. Dan gebeurt er iets vreselijks, Charlie blijkt een pedofiel te zijn en doet haar iets verschrikelijks aan. Geschokt gaan Annies ouders de strijd aan om hun dochter weer in balans te krijgen…
16 juni in de bioscoop.

 

Bad Teacher
Cameron Diaz speelt in Bad Teacher een docente die maar wat doet. Ze vloekt, drinkt, blowt en is op zoek naar een rijke man zodat ze zo snel mogelijk kan stoppen met lesgeven. Wanneer er een rijke, knappe invaller komt, gespeeld door Justin Timberlake, probeert ze hem meteen te verleiden. Helaas lukt dat niet helemaal… Dit is een hele fijne film wanneer je lekker wilt lachen, want wie lacht er nou niet om de blauwe pretogen van Cameron?
23 juni in de bioscoop.

 

Welke film ga jij in juni sowieso bezoeken?

Bron: Pathé

Door Esmée