Fashion

Hot or not: 2D tassen

Tassen met een slangenprintje, een fel kleurtje of met je eigen foto. Elk jaar verzinnen ze wel weer een nieuwe bag die in de mode is. Wij kwamen deze wel heel bijzondere tassen tegen. Ze zijn gemaakt van papier en lijken een nieuwe trend te worden. Wat vinden jullie van de Jump From Paper tassen: Hot or not?

tas

Op de redactie hadden we ze nog niet eerder gezien, totdat we deze twee Chinese meiden op het internet met de tassen van papier spotte. We moesten eerst wel even kijken. Zijn dit echte tassen? Het lijkt net of deze meiden zo uit een cartoon zijn gestapt! Maar het zijn inderdaad real bags… Alleen dan in 2D. Ze zijn van het merk Jump From Paper, ontworpen door de Chineese Chay Su en Rika LinZou. Zijn deze Jump From Paper tassen handig of zijn ze alleen maar leuk en voor de fun? Wij denken het laatste.

tas

tas

Helaas, we kunnen deze tassen (nog) niet in de Nederlandse tassenwinkels bewonderen. Maar op de website van Jump From Paper kun je wel online shoppen! Je moet er even wat geld voor neertellen –ze kosten rond de $ 70- maar dat heb je ook wat! …Toch?

tas

tas

De tas is in verschillende modellen verkrijgbaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. In de webshop zijn alleen nog maar de Bowling Bag en de Travel Bagte koop. Dus als je liever een ander model wilt, moet je even op reis! Denk jij dat deze papieren tassen een nieuwe trend worden?

tas

Ben jij nu al verliefd op deze 2D tassen of loop je liever over straat met een leather bag? Zeg eens, Jump From Paper tassen zijn: Hot or Not?

Bron eerste beeld: urbansocialite

Door Evi