Films & Series

Girlscene’s biosagenda

Je leest op internet of in een tijdschrift een aankondiging van een film en je bedenkt je dat je daar echt heen moet. Maar voordat je het weet is de tijd alweer om, de film uit de bioscoop en moet je wachten op de dvd-release. Wij maakten een biosagenda! Met teasers, zonder spoilers.

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat we deze rubriek in de zomer door zouden zetten. Maar omdat het zonnetje ons flink laat zitten, hebben we toch een biosagenda voor jullie gemaakt. Naast leuke films als Harry Potter and the Deathly Hallows deel twee en Bridesmaids, komen er aanstaande maand nog een hele rij vol films die de moeite waard zijn!

Horrible Bosses
Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt; een onuitstaanbare werkgever. In Horrible Bosses dealen de drie vrienden Nick, Kurt en Dale iedere dag met hun vreselijke bazen. Ontslag nemen is helaas geen optie, dus bedenken de drie vrienden in een aangeschoten bui een heel slim plan om zich te bevrijden van deze werkgevers (één gespeeld door Jennifer Aniston). Er gebeurt natuurlijk heel iets anders dan dat ze gedacht hadden…
Vanaf vandaag in de bioscoop

 

Monte Carlo
Leighton Meester en Selena Gomez in één film, daar worden we sowieso wel blij van! De film stelt gelukkig niet teleur. Hij gaat over twee vriendinnen, Grace en Emma, die op hun droomvakantie naar Parijs gaan. Helaas moet de vreselijke Meg ook mee. Helaas wordt het niet de vakantie die ze in gedachten hadden. Grace wordt namelijk aangezien voor een bekende, erg verwende Britse socialite. Dit avontuur is zeker een bekijkje waard!
Vanaf vandaag in de bioscoop

 

The Smurfs
Oke, het is misschien een beetje kinderachtig. Maar hallo, wij zijn opgegroeid met de smurfen! Je wilt je gewoon weer even kind voelen, niets om je voor te schamen. De film is ook echt net als vroeger. De smurfen worden nog steeds achterna gezeten door tovenaar Gargamel en worden plotseling ineens in onze gewone wereld gezet. En niet zomaar een parkje in Ierland, nee ze komen terecht in New York’s Central Park! Super grappige film om met je vriendinnen te bekijken!
3 augustus in de bioscoop

 

Honey 2
Maria is op 17-jarige leeftijd in aanraking gekomen met de politie en probeert daarna te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx. Ze wil graag choreograaf worden en stort zich op haar streetdancetalent. Brandon, een begeleider van een groep getalenteerde dansers, ziet Maria dansen en vraagt haar of ze wil helpen bij het trainen van de dansgroep voor een grote competitie. In de wedstrijd zal de dansgroep battlen tegen dansgroep 718, geleid door de ex-vriend van Maria. Dat wordt nog eens extra lastig als hij haar probeert te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven. Deze film is zeker een aanrader als je van dansen houdt.
4 augustus in de bioscoop

 

Fashion Week Digital
Heb jij altijd al front row willen zitten? Voordat je dat echt voor elkaar krijgt, moet je aardig hard werken in de fashion industrie. Maar tot die tijd is er een goede oplossing. De Fashion Week kun je namelijk gewoon online of in de bioscoop bekijken! Je ziet exclusieve show van onder andere Rodrigo Otazu, Sapph en Sepehr. Laat je inspireren!
25 augustus in de bioscoop

frontrow

Welke film ga jij sowieso bekijken?

Bron: Pathé

Door Esmée