Films & Series

Girlscene’s Biosagenda

Je leest op internet of in een tijdschrift een aankondiging van een film en je bedenkt je dat je daar echt heen moet. Maar voordat je het weet is de tijd alweer om, de film uit de bioscoop en moet je wachten op de dvd-release. Wij maakten een biosagenda! Met trailers, zonder spoilers.

We hopen dat september nog een beetje gaat shinen, maar voor het geval dat niet het geval is, duiken we alvast lekker de bios in. Want september belooft weer een fijne filmmaand te worden!

 

Glee: The 3D Concert Movie
Op Girlscene hebben we genoeg Glee-fans. Die kunnen hun geluk waarschijnlijk niet op, want je kunt ze in Glee: The 3D Concert Movie wel van heel dichtbij bekijken. De Glee-cast, een typische Glee-verhaallijn, een blik achter de schermen en niet te vergeten de fantastische songs. Must see!
Vanaf in 1 september de bioscoop.

 

Flypaper
Oke, de film gaat over komische misdaad. We weten nog niet precies wat we ons daarvan moeten voorstellen, maar we weten wel waarom we er heen gaan: Patrick Dempsey. Hij is misschien een beetje te oud voor ons Girlscene girls, maar hallo, het is McDreamy! Maargoed, alles leuk en aardig, maar waar het over gaat: een bank wordt overvallen door twee bendes, waar het wordt afgesloten waardoor alle spelers opgesloten zitten. Er ontstaat een komisch kat-en-muisspel en natuurlijk ontstaan er liefdes…
Vanaf 1 september in de bioscoop.

 

Friends with benefits
De film waar we al twee maanden naar uitkijken! Justin Timberlake, Mila Kunis en Emma Stone in één film: fijn! Veel van ons raken er wel eens in verzeild: een friends with benefits relatie. Oftwel; wel de lusten, niet de lasten. In deze film beloven deze ‘vrienden’ seksmaatjes te zijn, totdat één van beiden emotioneel gebonden raakt. Het start allemaal leuk, maar dan worden ze verliefd op elkaar en moeten ze uit zien te zoeken wat hun gekke relatie echt betekent.
Vanaf 22 september in de bioscoop.

 

De President
Een jonge, illegale Marokkaan wordt in deze film –gemaakt door de makers van Het Schnitzelparadijs- per ongeluk de eerste president van Nederland. Zijn leven verandert van aspergeplukken naar dikke auto’s en luxe reizen, maar hoe lang gaat hij dit toneelstukje volhouden? Hilarische, Nederlandse film met Achmed Akkabi en Najib Amhali, gaat dat zien!
Vanaf 15 september in de bioscoop.

 

Crazy Stupid Love
‘Mannen gaan altijd vreemd’, nou mooi niet, want vrouwen doen het ook wel eens! Het overkomt Cal, een keurige veertiger. Een scheiding volgt en Cal weet niet meer wat te doen. Tot hij player Jacob tegenkomt die hem een metamorfose geeft en leert hoe hij vrouwen moet imponeren. Maar is dat wel wat Cal uiteindelijk echt wil?
Vanaf 8 september in de bioscoop.

Welke film ga jij sowieso bekijken?

Door Esmée