Fashion

Hot or not: Dierenmutsen

Ze liggen alweer een tijdje in de winkels en met dit weer zien we ze niet vaak op straat. Maar wij vroegen ons af wat jullie eigenlijk van de muts met oren vinden? Loop jij er deze winter ook mee rond of hoop je dat deze trend zo snel mogelijk overwaait?

Ze zitten heerlijk warm en staan toch best fashionable? Zo denken ze er in Hollywood in ieder geval wel over. Wij hebben al meerdere celebs met deze animal look gespot. Wat vind jij van dit soort mutsen: hot or not?

muts

Vanessa Hudgens maakt haar wild look helemaal af met haar bontmuts met oortjes. Waar zal ze in deze outfit naartoe gaan?

muts

Wie is deze wasbeer? Het is Ke$ha! De zangeres gaat in hemdje én muts een avondje uit. Een voorbijganger maakte nog even snel deze leuke pic.

muts

Fall Out Boy bandlid Pete Wentz doet ook mee met deze dierenrage. Zelfs tijdens het gitaar spelen doet hij zijn muts niet af!

muts

Grrr, Jessie J kan zo voor tijger doorgaan. Ze heeft er de muts al voor op.

muts

Pink de pandabeer. Wat staat deze muts haar cute, vinden jullie niet? Ze is bijna onherkenbaar!

muts

Is actrice Amy Smart carnaval aan het vieren? Nee, dit is haar nieuwe berenmuts! Zo te zien wist de boy naast haar niet zo goed wat hij aan moest en heeft daarom zijn olifantenpak maar aangetrokken.

muts

Khloe Kardashian heeft er dorst van gekregen. Ook niet zo gek met zo’n warme leeuwtjesmuts!

Wat vind jij van deze mutsen: hot or not? En denk je dat ze volgende winter nog steeds een trend zullen zijn?

Bron beeld: celebuzz

Door Evi