Films & Series

Step Up 4 ever

Veel meiden zijn helemaal gek van dansfilms. Bij het noemen van dansfilms komt ‘Step Up’ vaak als een van de eerste bij je op. Dit komt natuurlijk vooral doordat het nieuwe films zijn, maar ook doordat ze super leuk zijn met een beetje actie en lekker veel liefde. Voor ieder wat wils dus! Inmiddels zijn er al drie delen uit en Step up 4 is coming soon!

step up 4 ever

Een tijdje geleden kwam de nieuwe trailer van Step Up 4 uit en daar werden wij zo enthousiast van, dat we erover wilden schrijven! Een echte zomerfilm die waarschijnlijk omstreeks halverwege de zomer, op 25 juli in de Nederlandse bioscoop komt.

step up 4ever

De film gaat over Emily, de dochter van een rijke zakenman, die in Miami een professionele danscarrière begint. Daar ontmoet ze Sean, de leider van een plaatselijke dansgroep die flashmobs organiseert. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar dat wordt niet gewaardeerd door de vader van Emily. Om de crew tegen te gaan, koopt hij delen van de wijk op om daar een nieuw bouwproject te ontwikkelen. Emily en Sean gaan de strijd aan tegen Emily’s vader door een protest mob.

step up 4ever

Kathryn McCormick speelt Emily in de film. Zij was danseres in het zesde seizoen van het Amerikaanse ‘So You Think You Can Dance’. Ryan Guzman speelt Sean.

step up 4ever

step up 4ever

  

Word jij ook zo enthousiast van de film? Ga jij hem kijken?

Door Annick
(Tip ingezonden door Rowan
)