Films & Series

Eerste beelden Twilight: Breaking Dawn Pt. 2

Nog maar vijf maanden voordat we eindelijk de laatste Twilight film in de bioscoop kunnen bewonderen. Breaking Dawn Pt. 2 draait vanaf half november in de Nederlandse bioscopen. In het nieuwste nummer van het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly staan deze week de eerste beelden van de film. EXCITING!

Waarschuwing: Breaking Dawn Pt. 1 nog niet gezien en geen behoefte aan spoilers? Dan is het misschien verstandig om niet verder te lezen / kijken!

Breaking Dawn Pt. 2

De cover van Entertainment Weekly met Kristen Stewart & Robert Pattinson als Bella & Edward met hun half mens / half vampier kindje Renesmee (gespeeld door MacKenzie Foy)

Breaking Dawn Pt. 2

In de film maken we kennis met een groot aantal "nieuwe vampiers" uit andere werelddelen. Zoals je misschien wel weet zijn de Volturi geen groot fan van het fenomeen Renesmee (half mens / half vampier). Volgens de regels is het zelfs ten strengste verboden. De Cullens hebben dus versterking nodig van andere vampiers.

Breaking Dawn Pt. 2

Aan het eind van Breaking Dawn Pt. 1 heb je kunnen zien dat Bella haar menselijkheid inruilde voor een vampiers bestaan. Ondanks dat haar arm zo’n vier keer in de arm van deze mooie gespierde man past, is ze dus nog niet helemaal kansloos in dit wedstrijdje armpje drukken.

Breaking Dawn Pt. 2

Het is heel duidelijk, Bella is geen normale tiener meer, ze is een vampier. Haar dochter Renesmee lijkt erg veel op haar.

Breaking Dawn Pt. 2

Jacob heeft een hele speciale band met Renesmee. Dat heb je natuurlijk in de eerste helft van Breaking Dawn al kunnen zien, maar in de tweede film wordt dit nog duidelijker.

Breaking Dawn Pt. 2

Breaking Dawn Pt. 2

Zoals gezegd, we maken kennis met een groot aantal "nieuwe vampiers".

Breaking Dawn Pt. 2

Jacob & Renesmee

Breaking Dawn Pt. 2

Het gevaar van De Volturi ligt continu op de loer..

De echte filmtrailer is nog niet gelanceerd.. Wel is er onlangs een Teaser Trailer online gekomen. Een trailer van de trailer zeg maar..

Ben jij ook zo benieuwd naar de film? Of ben je eigenlijk een beetje verdrietig om het feit dit alweer de aller laatste Twilight film is?

Bron: Entertainment Weekly

Door Annemerel