Lifestyle

Colbie Caillat

Het liedje Bubbly van Colbie Caillat staat nu hoog in de hitlijsten. Vind jij dat net als ik een geweldig nummer? Dan moet je het album van Colbie Caillat eens checken! Deze staat vol met vrolijke, leuke nummers zoals: Midnight Bottle, Realize, The little things en nog vele andere!

Omdat Colbie’s vader muziek producer is, heeft hij haar al vanaf jongs af aan begeleidt de muziek wereld in te gaan. Colbie begon haar eigen nummer te schrijven en zetten deze op MySpace.com. Eerst kreeg ze niet zoveel reacties op haar nummers, totdat ze het nummer Bubbly erop zetten! Ineens kreeg ze duizenden vrienden en werd het nummer meer dan een 9 miljoen keer beluisterd. Toen ging het balletje rollen…

Inmiddels heeft ze een album wat Coco heet. Ze schrijft haar eigen nummers en heeft er veel succes mee. Haar album werd in een keer nummer 1 in de iTunes chart…! En Cp;bie is niet alleen goed in zingen en liedjes schrijven, nee! Ze heeft ook nog eens een geweldige kleding stijl! Veel rokjes en spijkerbroeken, heel basic, maar wel heel leuk!

Haar video van Realize:

Haar video van Bubbly:

Door Aniek