Lifestyle

Valerius – She Doesn’t Know

Ik werd getipt door Anouk over het liedje "She Doesn’t Know" van Valerius; deze Amsterdamse band werd ontdekt door TMF en werd "Kweekvijver talent van 2009".

Op de TMF site lees ik: "Het verhaal van de Amsterdamse band Valerius is begonnen toen 2 broers, Kay en Jesse, besloten om gitaar te gaan spelen. Na jaren oefenen besloten ze een band te beginnen zodat ze de inmiddels zelf geschreven songs ook daadwerkelijk goed zouden kunnen gaan uitvoeren. Hun neef Ivar speelde bas en beste vriend Georgy was al een tijd aan het drummen en zo ontstond al snel een nieuwe band.

De bandleden hingen tijdens hun jeugd veel rond op het Valeriusplein, aangezien hun middelbare school daar om de hoek was, en op een dag besloten ze dat Valerius een toepasselijke naam voor hun groep zou zijn. In 2008 werd de band door TMF verkozen tot nieuwe kweekvijver act. "She Doesn’t Know" is de titel van de debuutsingle."

Ik vind het een lekker nummer, wat jullie? Ik krijg helemaal zin in de zomer! Enne… die zanger ziet er ook niet verkeerd uit. Ze hebben trouwens ook een site.

De clip: