Lifestyle

Mia Carruthers

Een tijdje geleden konden we op zondagochtend genieten van het programma Taking the stage op MTV. Hier kon je zien hoe jongeren in Cincinnati (Amerika)hun dromen najaagden op de School for Creative and Performing Arts. Een van die jongeren is Mia Carruthers.

Mia is pas 18 maar is vastbesloten beroemd te worden. Samen met de band The Retro’s treedt ze vaak op in cafe’s. Ze is singer/songwriter (dus ze schrijft al haar liedjes zelf). Ze speelt meerdere muziekinstrumenten, namelijk: akoestische gitaar, saxofoon en piano.

We kennen haar van Taking the Stage en ze wil nu graag een solocarrière starten.Onlangs heeft ze haar eerste plaat uitgebracht: ”We Will Grow”.

Zelf vind ik haar leuk omdat ze hele lieve liedjes schrijft en mijn favoriete nummer van haar is dan ook: ”Breathe You In”.

In Taking the Stage zorgde ze voor veel drama. Ze werd verliefd op een jongen genaamd Tyler die ondertussen al een relatie had met Jasmine. Maar…Mia moest en zou iets krijgen met Tyler en dus zorgde ze ervoor dat Tyler het uitmaakte met Jasmine. Naughty girl…

Taking the Stage is niet meer te volgen op tv maar je kunt het wel altijd volgen op de website. In Amerika begint binnenkort seizoen 2 met een nieuwe cast en nog meer drama. Laten we met zijn allen gaan bidden dat het snel in Nederland op de televisie komt!

Door Shelley

Foto: allieunplugged.com