Fashion

Low budget de zomer door!

Yes, het is weer zomer en dat betekent in veel winkels uitverkoop! Ideaal als je de laatste voorbereidingen voor je vakantie aan het treffen bent of gewoon omdat je zakgeld bijna op is. Misschien heb je de afgelopen maanden wel bespaard op kleding en kun je nu dus op een goedkope manier nog meer kopen!

De uitverkoop is ideaal voor de momentjes dat je weinig geld hebt, maar is ook heel verleidelijk. Het is zonde om al je geld in een keer uit te geven, of er nou uitverkoop is of niet, dus daarom geven wij je een paar goeie tips.

Tip 1: Sparen
Een gouden tip die je waarschijnlijk al vaak hebt gehoord is toch echt sparen. Probeer iedere maand bijvoorbeeld tien procent van je kleedgeld in een apart potje te doen. Zo hou je genoeg per maand over om van te leven, maar heb je altijd een klein bedrag om op terug te vallen als de nood hoog is.

Tip 2: Postbode
De postbode is je grootste vriend, want meerdere keren per week krijg je wel foldertjes of magazines op de mat vol met kleren. Kijk of er aanbiedingen in staan of zoek op internet naar de beste deals of aanbiedingen. Sommige mensen maken er een sport van om zoveel mogelijk kortingsbonnen te verzamelen en dan voor weinig geld, heel veel in te slaan. Misschien wel wat voor jou?

Tip 3: Combineer duur met goedkoop
Die ene geweldige Supertrash broek of die super leuke Louboutins staan je aan te staren in de etalage. Koop je ze nou wel of niet? Het is niet erg om een paar goeie en dure kledingstukken te hebben. Combineer die dure broek gewoon een keer met een goedkoop truitje of voeg een paar leuke accessoires toe.

Tip 4: Uitverkoop
Het is vooral goed voor je portemonnee om tijdens de uitverkoop je basics aan te schaffen zoals ondergoed, jeans of een paar goeie schoenen. Deze artikelen zijn meestal duur, maar prima betaalbaar in de uitverkoop. Ook is het super voordelig om die mooie ketting of super leuke ring pas te kopen als ‘ie afgeprijsd is. Kun je met het overige geld weer sparen voor iets nieuws.

Tip 5: Boegplan
Het is altijd slim om eens op een rijtje te zetten wat je verdient en wat je uitgeeft. Op die manier heb je een goed overzicht van wat je iedere maand kunt kopen of hoeveel je nog moet sparen voor die nieuwe broek.

Accessoires zijn een goed alternatief voor een heel nieuwe look en is ook nog eens goedkoper! Er zijn heel veel accessoires en als je zoiets leuks aan je outfit toevoegt, zie je er vaak al heel anders uit. Wij hebben een paar leuke en goedkope opties voor jullie uitgekozen!

Low budget de zomer door!

1. Moustache ring gold, ModeMusthaves, prijs € 11,95
2. Rieten hoedje met bloemen band, ASOS, prijs € 6,11
3. Strandtas met twee binnenvakken, H&M, prijs € 12,95
4. Rode musthave, Invito, prijs € 19,90
5. Gestreepte ballerina’s, Nelly, prijs € 25,95
6. Wedge sandel, ASOS, prijs € 74,66
7. Kralenketting, ASOS, prijs € 10,18
8. Bloemen sjaal, Pieces, prijs € 16,29
9. Metallic kralen sandaaltje, Timeless, prijs € 24,44
10. Set van 2 kettinkjes, H&M, prijs € 2,95

Waar vind jij de leukste en goedkoopste mode-items?

Door redactie