Lifestyle

Grammy Awards 2010

Elk jaar vinden de Grammy Awards weer plaats. Dit jaar domineerde Beyonce de hele avond. Ook heeft Lady Gaga zichzelf opnieuw bewezen met haar te gekke optreden. Een topavond dus!

Beyoncé was met de Grammy Awards maar liefst 10 keer genomineerd. Ongelooflijk maar waar nam ze er maar liefst 6 mee naar huis; wat nog nooit is voorgekomen in de geschiedenis. Tenminste… niet bij een vrouwelijke artiest ! Met haar nummer ”Single Ladies” kreeg ze maar liefst drie awards in de categorieën beste R&B nummer, beste R&B zangeres en beste nummer. De andere drie prijzen won ze voor de categorieën beste popzangeres, beste hedendaagse R&B album en beste traditionele R&B performance. Wauw…. dat noemen we Sacha Fierce!

Bekijk hieronder Beyoncé haar optreden met het nummer ”If I Were a Boy”.

Ook heeft Lady Gaga once again bewezen dat ze helemaal top is. Zie hieronder haar optreden met Elton John.

Ook namen the Black Eyed Peas drie awards mee naar huis waaronder die van Best vocal album, Beste pop performance by a group en Beste muziekvideo voor het nummer ”Boom Boom Pow”. Bekijk hun optreden hieronder, de eerste paar minuten zijn misschien wat minder maar daarna is het helemaal top!

Door Shelley