Fashion

10x waterproof slippers en sandaaltjes

Waterproof slippers en sandaaltjes zijn erg praktisch. Dat niet alleen, ze kunnen zeker ook fashionably verantwoord zijn. Vooral wanneer je een strandwandeling maakt of bij een zwembad bent, komt een waterproof schoentje erg goed uit. Plus, ze zijn binnen no time droog! Wij vonden het tijd worden dat deze super schoentjes eens in de spotlight kwamen.

Slippers

Een waterschoentje, alleen al de gedachte eraan geeft rillingen over je rug. Dat verschrikkelijke, jeukende schoentje dat je aan moest bij het afzwemmen van je zwemdiploma. Die je daarna probeerde te verstoppen, maar die je moeder altijd weer vond en je verplichtte aan te doen op de strandvakantie. Nee, dat cliché is weer voorbij. Je hebt deze waterschoentjes in allerlei uitvoeringen, van een slipper tot een ballerina. Het is dus niet alleen super praktisch, maar deze schoentjes zien er ook nog super leuk uit!

Dagje zee

Stel je eens voor hoe fijn het zal zijn als je nooit meer met je voeten langs de stenen schaaft! Het lastige scenario dat als je gaat zwemmen in de zee, het toch ondieper is dat je denkt, en je de voeten net te snel neerzet op de bodem, waardoor je vol op die scherpe steen onder je gaat staan. Of dat je nooit meer hoeft op te passen dat je net iets te dicht langs de golven loopt met je schoenen, met deze slippertjes kun je er gewoon in!

Girlscene heeft een aantal leuke waterproof slippers en sandaaltjes voor je op een rijtje gezet… Denk er wel aan dat het plastic materiaal natuurlijk niet geschikt om een urenlange wandeling te maken, aangezien dan de kans groot is dat je klotsende zweetvoetjes krijgt!

Waterschoentje
Colors of California op Zalando, prijs € 44,95

Waterschoentje
Colors of California op Zalando, prijs € 31,95

Waterschoentje
Ipanema op Zalando, prijs € 32,95

Waterschoentje
Niet echt een slippertje, maar wie wil er nou niet een gouden waterschoen?
Keitum op Vamos, prijs € 5,-

Waterschoentjes
Havaianas op Zalando, prijs € 34,95

Waterschoentje
Colors of California op Zalando, prijs € 44,95

Waterschoen
Miss KG Madison bij Asos, prijs € 9,68

Waterschoentje
River Island bij Asos, prijs € 24.89

Waterschoentje
River Island bij Asos, prijs € 11,06

Meer inspiratie nodig? Wij hebben een aantal leuke ideetjes voor je op een rijtje gezet.

Watershoentjes

Watershoentjes Watershoentjes

Watershoentjes Watershoentjes

Watershoentjes

Wat vind jij van deze waterproof sandaaltjes?

Door Jitske