Lifestyle

Ricky Koole zingt!

Als je de serie Verborgen Gebreken kijkt, ken je vast en zeker Ricky Koole wel. In de serie gaat het om twee zussen waarvan Ricky ”Noor” speelt. Maar hebben jullie haar ook weleens horen zingen?

-

Voor degenen die Ricky Koole nog niet kennen: ze is geboren in Delft en is momenteel 38 jaar oud. Ze studeerde aan de Kleinkunst Academie té Amsterdam en rondde dat af in 1995. Ze heeft in een heleboel theatervoorstellingen en films gespeeld. Ook werd ze een aantal keer genomineerd voor de Gouden Kalf voor haar rollen in Ochtendzwemmers, Lek, De Jurk en De Kersenpluk.

Sinds 2004 heeft ze drie cd’s uitgebracht, deze heten: Who’s Suzy?, Ricky Koole en Harmonium Live. Harmonium Live heeft ze samen met Leo Blokhuis gecreëert en brachten ze ook de cd ”Sleeping Beauties” uit. Wat ook leuk is om te weten is dat ze in de film ”Wit Licht” de vrouw van Marco Borsato speelde.

Luister hieronder een aantal nummers van haar waaronder ”Your Time To Cry” en ”Love’s Enough”. Bekijk deze site van Ricky Koole om al haar liedjes te beluisteren.

 

 

door Shelley